Oare chiar trebuie să moară oameni nevinovați la Piatra Neamț?

11

Ce spunem noi de ani de zile că se va întâmpla pe Bulevardul Traian s-a întâmplat azi și doar o minune a făcut ca nici un om să nu fie cel puțin grav rănit.
O bucată dintr-un acoperiș ce stă să cadă de ani de zile a căzut, duminică dimineața, chiar pe trotuarul unde, în mod miraculos, nu a accidentat nici un pieton.
Indolența instituțiilor care ar trebui să rezolve această problemă va face în curând victime printre pietonii din Piatra Neamț și cel mai tare ne sperie faptul că pe acest trotuar circula zilnic sute, poate mii de elevi de a căror siguranță se pare că nu pasă nimănui și exact în zona undepolitie-la-fata-locului a căzut această bucată de acoperiș ies și stau pe bancă aproape zilnic, când vremea o permite, mai multe mame cu copii mici care se joacă chiar în zona respectivă.

Desigur că duminică seara, bucata de acoperiș ce a rămas atârnată nu a fost îndepărtată și nici zona asigurată cu toate ca, dimineață la fața locului a fost un echipaj de poliție care a constatat problema.

DOVADA INDOLENȚEI AUTORITĂȚILOR LOCALE

În aprilie 2011 avertizam autoritățile despre faptul că pot muri pietoni nevinovați pe bulevardul Traian
ART : Bulevardul Traian nu mai este o zona pietonala sigura

În mai 2011 reveneam și avertizam autoritățile despre faptul că pot muri pietoni nevinovați pe bulevardul Traian
ART: Bulevardul Traian isi asteapta victimele

În ianuarie 2013 am reluat subiectul amintind autorităților că pot muri pietoni nevinovați pe bulevardul Traian
ART :Și dacă moare un copil ce ?

În mai 2013 am reluat a 4-a oară subiectul amintind autorităților că pot muri pietoni nevinovați pe bulevardul Traian
ART Atentie cand va deplasati pe Bulevardul Traian

În aprilie 2015 din nou același semnal de alarmă fără nicio reacție clară din partea autorităților.
ART: B-dul Traian – un sector pietonal extrem

 

 

 

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. Katy Florescu spune

  nu se respecta legea nu sa-si faca fiecare imprivizatii trebuie luate masuri usturatoare

 2. Stefan spune

  Institutiile trebuie sa-i oblige pe proprietari sa-si repare acoperisurile devenite pericol public!Este perfect normal, proprietatea inseamna si responsabilitati , nu numai drepturi!

 3. Adrian Bordea spune

  Un acoperis la un bloc protejeaza de ploaie ninsori etc calamitati tot blocul.nu doar ultimul etaj. Daca ai casa la tara vine primarul si iti schimba acoperisul? Zice bine domnul Simionescu… nu greseste…spune lucrurilor pe nume dur dar la subiect…o seara placuta tuturor

 4. DAN spune

  oare asta e treaba autoritatilor? blocurile astea nu sunt proprietate privata?

  ADMIN: Pai si masina mea e proietate privată si sunt amendat daca nu am centura de siguranta … nu ?

 5. Mădălin Simionescu spune

  daca blocul este format din apartatente proprietate personala, studiind legea, veti intelege ca e datoria legala a celor X nr. de familii din acea scara de a repara acoperisul. Nu poate sa va repare nimeni acoperisul cum nimeni nu va poate plati schimbul de ulei sau cum nimeni nu va plateste lumina, gazul, asociatia, etc. Daca intelegeti acest acest aspect e foarte bine, daca nu, stati si comentati aici ca niste oameni „gospodari” si cunoascatori ai legii si apoi uitati-va la alte tari civilizate (care au inteles ce inseamna moralitatea) si comparati-va cu ei, mirandu-va de ce la ei se poate si la noi nu !

 6. gabriel spune

  Autoritatili e in campanie electorala, mon cher! Nu are timp si nici ochi pentru ***ime, vorba unui celebru puscariabil.

 7. MARCEL spune

  Pai cu Constatarea au ramas ! ,, SA constatat un Degajament a unui acoperis ,a unei constructii in 2 a ape ,, Youtube cam asa si cei care au venit la fata locului EI daca aveau niste pistoale cu capse care se pun pe la mobilier ,cred ca macar il fixau nu l mai lasau sa spanzure pe acolo ! ORi nu au avut nr de la DEPANERO ,ca si astia repara orice ! PTR TIGLA sa ia legatura cu tipul ala ,,actorul ,, de la BILKA sa faca un pret Onest .

 8. Ela Marcela spune

  nu mai este mult si va zbura si acoperisul putred de la blocul nostru care urma sa fie mansardat!am scris,am spus dar alesii au alte treburi,pericolul mare ce ameninta locatarii,masinile din parcare,trecatorii,nu-i intereseaza!

  1. Mădălin Simionescu spune

   doamna, sunteti proprietari? Faceti parte dintr-o Asociatie de Proprietari? Daca nu proprietarii trebuie sa se ingrijeasca de acoperisul PROPRIETATE. lasati adresa pe facebook si, poate vin altii sa repare, care NU sunt proprietarii de drept. Nu stiu daca intelegeti ce va zic. Faceti apel al vecinii dvs PROPRIETARI si discutati in Asociatia de Proprietari pentru a gasi o solutie, insa, partea financiara va fi dedusa tot din bugetul dvs al PROPRIETARILOR

   ATENTIE: tot accentuez cuvantele PROPRIETAR si PROPRIETATE in speranta ca, intr-o dimineata stand cu vecina la o cafea, veti realiza ca atat dvs cat si vecina sunteti defapt PROPRIETARI si nu altcineva va plateste geamul termopan, usa metalica sau acoperisul de la bloc

  2. Ela Marcela spune

   Madalina Simionescu!Primaria a decopertat blocul,a facut o simulare de acoperis ca l-a acoperit cu folie,si din 2008 nu s-a s-a mai facut nimic!se dorea mansardarea ,sa faca ceva bani,si noua ne ploua in apartamente pana la et.3,deoarece folia a rezistat intemperiilor doar 3 ani,si daca ei au deschis si stricat ,de ce sa platim noi,proprietarii????stiti macar cat ar costa numai o macara sa ridice capriorii putrezi de lemn?????nu stiti,altfel va limitati in explicatiimo zi buna!

 9. Alexandra Elena spune

  Neinteresant….nu v-ati gasit momentul potrivit cu pericole de astea ……. acum e vremea cu lansare de candidati,,,partide…orgolii,,, vanitati ….poze prin oras cu flori date unei batrane …. ce tigle care omoara oameni ?!….. hai sa fim seriosi …. voturi ,,,,,VREM SA FIM PRIMARI INTAI …. …… trist…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate