PNL-ului i-a venit rândul să fie abuzat de Prefectură

6

După ce foștii prefecți de dreapta au facut vrute și nevrute vine acum PNL-ul să ne explice de un posibil abuz pe care ar vrea să îl facă prefectul actual care este al PSD.
Treaba cu prefectura e clar în interesul PSD și am văzut chiar personal situații în care se ținea partea unui primar PSD-ist și juristul de la prefectură interpreta legea cum vroia el, dar cum am mai spus… politicieni își merită soarta pentru că au perpetuat acest obicei cu numirea prefecților pe criterii politice, deși aceștia sunt teoretic apolitici.
Pentru cei care cred că scrisoarea prefectului este abuzivă le arătăm noi o scurtă filmare ca să vadă toată lumea cum arată un abuz al prefecturii Neamț în forma lui pură.

Juristul care apare în  filmare și spune în fața camerei cu un tupeu de neimaginat că orice act emis de prefectură se bucură de prezumția de legalitate, deși abuzul era clar, este cel care acum a semnat și corespondența cu PNL și a fost ținut în funcție și când a fost prefect pus de PNL. Domnul din dreapta prefectului lucrează și el în continuare pe bani publici la Consiliul Județean Neamț și se ocupă de o altă mare măgărie ce se desfășoara acum in Neamț.
Aceasta este adevărata poveste a conducerii acestui județ. O gașcă de șmecheri care sunt utilizați de fiecare partid care vine la putere. Vă dați seama dacă ei pot face abuzuri contra unui președinte de Consiliu Județean sau a unui primar când e vorba de un simplu cetățean îl calcă în picioare.
Din păcate pentru PNL aceștia sunt oamenii promovați de dreapta politică care conduce acest oraș de 25 de ani și acest județ de foarte multă vreme, adică de PDL-iștii care acum sunt membri ai PNL.

Completare articol – reacție – PSD – Comunicat de presă

PNL Neamț se face de râs în fața cetățenilor. Au ajuns să ceară demisia celor care își fac treaba

„Liberalii nemțeni își pun poalele în cap și se fac de râs încă o dată. Au ajuns să-i ceară premierului Dacian Cioloș să demită un funcționar public pentru că își face treaba pentru care este plătit. Dacă se poate, atunci când vine vorba despre reprezentanții PNL, autoritățile statului ar trebui să închidă ochii. Este o chestiune normală și de bun simț ca primarul Chitic să își lămurească situația. Legea trebuie respectată de toată lumea, nu preferențial.
Le propun liberalilor ca mai bine să-i ceară demisia primarului interimar Chitic. În cazul acestuia chiar există motive. Faptul că este un traseist politic este unul dintre motive. Faptul că a dat dovadă de incompetență în actul administrativ este, de asemenea, un motiv la fel de bun. Și nu în ultimul rând, faptul că a ajuns primar intrând pe ușa din dos a Primâriei, cu ajutorul combinațiilor de profitori politici ale liberalilor este un motiv la fel de bun pentru Chitic să plece acasă și să scutească nemțenii de incompetența lui arhicunoscută.
Situația politică a lui Chitic trebuie elucidată, iar acest lucru este în interesul pietrenilor. Primarul interimar este un om politic laș, care nu va recunoaște vreodată că ține cu dinții de scaun. Nu cred că cetățenii din Piatra Neamț vor ca orașul lor să fie condus de un edil aflat în ilegalitate. Poate liberalii își doresc asta, dar știm deja că interesul public și interesul de partid al PNL Neamț au fost întotdeauna două concepte care s-au bătut cap în cap pentru Chitic și gașca lui. A trecut vremea combinațiilor politice pe care le-au învățat PDL-iștii și PNL-iștii de la mentorul lor Băsescu. Este momentul pentru o politică în interesul cetățenilor, în care personaje politice aflate în ilegalitate, precum interimarul Chitic, nu au ce să caute”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. STROI ION spune

  Pana nu se va renunta la politizarea structurilor administrative, nu vom avea prefecti adevarati. PNL crede ca populatia uita ce-au facut in Neamt.

 2. Valeriu spune

  Un oras de dreapta, in ultimii 20 de ani de cand se afla la conducere nu au facut nimic.

 3. Sergiu spune

  Da, nasol, ce sa zic. Intotdeauna legea a fost interpretabila. Rar s-a vazut in vreo lege romaneasca sa nu fie portite pentru ca oricine sa poata interpreta cum ii convine.

 4. unu spune

  penelistii astia sunt reesapati de prin toate partidele nu mai exista decat interese de gasca in orice partid – doctrina etica si verticalitatea penelista s-au dus pe copca cu tot felul de secretari dubiosi natipatici si cu mutre de killeri mai ieri democrati sau pedelisti – rusine falsi liberali ce sunteti

 5. xx spune

  Daca prefectul este reprezentantul guvernului in teritoriu cum este sau ar trebui sa fie apolitic?

 6. Privitor spune

  De unde au aparut „pietreni” asti? Totusi, Piatra Neamt a devenit raiul veneticilor pusi pe capatuiala?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate