Prinşi în trafic cu portbagajul plin cu coarne de cerb

3

În dimineața zilei de 05.02.2016, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, polițiștii Postului de Poliție Grințieș au identificat în trafic, un autoturism marca VW, ce și-a schimbat direcția de deplasare la vederea autospecialei de poliție. Cu ocazia legitimării persoanelor aflate în autoturism s-a stabilit că acesta era condus de un bărbat de 32 de ani, din Mureș, iar alți doi bărbați, de 32 și 43 de ani (tot din Mureș), se aflau ca pasageri în autoturism. În urma controlului efectuat de polițiști în portbagajul mașinii, au fost identificate 28 de coarne şi 5 fragmentcerbe de corn din familia cervicidelor, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transportul vânatului dobândit în condiţiile art. 42 sau găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 44 din Legea 407/2006.
Totodată, în baza ordonanţei procurorului, s-a dispus aplicarea sechestrului asigurator pentru autoturismul marca VW şi pentru cele 28 de coarne şi 5 fragmente de corn din familia cervidelor.

sursa IPJ Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Mihai Simion spune

  Știi tot, Filip Mihai ,dar de fapt nu știi nimic!

 2. Filip Mihai spune

  ….sigur…i a turnat un prieten ..invidios..ca politia romana nu te prinde ca au ei fler

  1. Lolita spune

   Eu cred ca politaii l-au „mirosit” mai demult dar acuma nu au luat shpagana de rigoare in consecinta rezultatul descris in articol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate