Ți-ai curățat coșul de fum al casei? Apelează la un coșar autorizat

0

Spunem stop incendiilor! Siguranța nu este un joc de noroc!

În sezonul rece, multe incendii sunt provocate de coșurile de fum necurățate corespunzător. Cu scopul prevenirii producerii unor incendii, se recomandă verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului. Coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare.

Pentru aceasta, puteți apela la serviciile unui coșar autorizat. Pentru zona Piatra-Neamț, puteți solicita serviciile la numărul de telefon 0749947758.

Se oferă servicii de verificare și curățare coșuri de fum, sobe, centrale și șeminee și se eliberează proces verbal de curățare.

Precizăm că putem confirma seriozitatea acestei persoane și că am primit pe adresa redacției numeroase feedback-uri pozitive care nu lasă loc de niciun soi de dubiu – domnul știe ce face și o face cu seriozitate și pasiune. Așadar, apelați cu toată încrederea!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate