Si daca moare un copil ce ?

7

acoperispiatraneamt

Desi de 2 ani de zile atragem  atentia autoritatilor ca acoperisurile blocurilor de pe Bulevardul Traian pun in pericol viata trecatorilor , primaria Piatra Neamt si ceilalti responsabili nu au luat nici o masura .
Bulevardul Traian nu mai este o zona pietonala sigura – 25-04-2011
Bulevardul Traian isi asteapta victimele – 09-05-2011

Zilele acestea am observat ca situatia a evoluat , dupa cum era de asteptat, iar unele elemente din acoperisuri sfideaza efectiv legile fizicii trecand bariera echilibrului precar de anul trecut , chiar una dintre tigle nu intelegem cum a ramas agatata de perete .
Deoarece autoritatile nu se implica, nu ne ramane decat sa  ne rugam la divinitate ca in momentul in care tiglele vor cadea sa nu o faca in capul unui trecator deoarece inaltimea + greutatea + acceleratia gravitationala pot duce la un deces nefericit si instantaneu .
Pana ce autoritatile se vor ocupa si de siguranta pietonilor, va sfatuim sa circulati mai mult pe partea cu blocurile cu 10 etaje , pe aceasta parte pericolul pare mai redus .
tigle-piatra-neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Primaria ar trebui sa se implice in aceasta problema, deoarece este o problema a orasului pe care il guverneaza.Exista un compartiment care figureaza doar cu numele, dar nu face nimic in problemele asociatiilor de proprietari, pe cind ar putea capata abilitarea si puterea necesara pentru a actiona in judecata pe acei locatari de la etajele inferioare care se opun la plata reparatiei acoperisului, desi exista lege care ii obliga pe toti la plata reparatiilor spatiilor comune.

 2. Magda spune

  Din pacate, atata timp cat proprietarilor de la etajele superioare nu le creeaza probleme deteriorarea tiglelor, nu cred ca se va sesiza cineva cu privire la repararea acoperisului, pentru ca sa fim seriosi, cui ii convine sa plateasca niste bani fara sa aiba avantaje personale?

 3. Alin Muraru spune

  Asociatia, respectiv comitetul executiv in frunte cu presedintele au obligatia legala si chiar sunt platiti pentru asta din buzunarul proprietarilor ca sa repare si sa intretina partea comuna ex. acoperisul blocului.Pana sa se ajunga la o tragedie, ar trebui instiintata asociatia sa ia masuri.

 4. Traian spune

  Inainte de anul nou cand a dat un pic caldura si a inceput sa se dezghete zapada de pe acoperisuri mergeam linistit cu sotia pe langa blocul cu Asirom cand in fata mea au cazut mai multe tigle. Noroc ca nu au nimerit pe nimeni, dar daca se intampla asa ceva, cred ca acolo isi gasea sfarsitul.

 5. Eugenia spune

  Va multumesc pentru avertizare mai ales ca trec zilnic pe bulevardul Traian cu nepotii.

 6. gabriel spune

  din pacate, viata in piatra neamt, pare sa fi devenit o eventura. cand iesi din casa nu stii daca te mai intorci intreg sau daca te mai intorci. pericole la tot pasul: gheata pe trotuare, acoperisuri zburatoare, haite de maidanezi infometati, masini conduse de nepriceputi….samd.
  si tot din pacate, de o buna bucata de vreme nu se intampla nimic pozitiv. autoritatile nu stiu ce fac, iar cetateanul de rand se comporta asa cum crede de cuviinta, intr-o tara care poate fi numita tara lui „descurca-te singur”.
  nu putem pretinde primarului sa se catere pe case sa dea zapada jos, sau sa curete trotuarele, dar de ce nu are grija ca HCL -urile votate sa se respecte: sa se dea amenzi celor care nu-si curata trotuarul din fata resedintei, societatii, spre exemplu.
  de ce societatile de proprietari nu sunt implicate in nici un fel? nu au nicio raspundere oare, in afara de a colecta banii de intretinere? din cate stiu, in cadrul primariei exista un serviciu, directie, a asociatiilor de proprietari; au fost convocati vreodata reprezentantii asociatiilor ca sa li se spuna ce au de facut?
  omul de rand nu se implica pentru ca vede ca nici „mai marii” nu fac nik. si de aici, un joc neincetat de a arunca mitza de la unii la altii.
  asa, ca dragi edili, luati friele si conduceti aceasta urbe! puneti legea sa lucreze si eventual, scoateti-i la munca si pe asistatii sociali, care, la o adica, pot munci 2 ore pe zi in folosul societatii care le plateste apa si gunoiul si nu mai stiu ce! aveti HCL-uri care vizeaza curatarea trotuarelor in timpul iernii. sau nu mai sunt valabile?
  pana la primavara mai e! si chiar daca la spital sunt bani de medicamente, nu cred ca ne dorim sa petrecem iarna la ortopedie!

 7. Spartacus spune

  Blocurile alea nu-s proprietăți private? N-ar putea fi amendate asociațiile? Asta-i țara asta, dar mai ales târgul nostru: până nu moare careva, nu se vor lua măsuri!
  La cum ninge, azi reîncepe distracția pe șosele. Abia așteptam!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate