Bulevardul Traian isi asteapta victimele

4

Desi am sesizat intr-un articol precedent , pericolul pe care il prezinta elementele desprinse din acoperisurile blocurilor ce marginesc Bulevardul Traian si autoritatile pietrene cunosc acest lucru , in continuare aceasta strada reprezinta un real pericol pentru trecatori .
Daca am avea posibilitatea am indeparta noi macar tiglele care stau sa cada sau daca ar fi un caz izolat am fi mers personal sa vorbim cu persoanele de la ultimul etaj dar aceasta stare de fapt este prezenta pe tot bulevardul incepand de la strada Castanilor si pana la ultimul bloc .


Nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu moara un copil nevinovat .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Lupascu Ionut via Facebook spune

  Voi va puneti astfel de probleme cand trendul este izolatia prost facuta a blocurilor cu finisaje ca la grajdurile de vaci. Consider ca aceasta problema este o surpriza placuta oferita de autoritatile balonate cu falci de vier si creier plictisit. Deocamdata nu ma pot concentra vizual la aceste poze, am de savurat buruienile din parcari care cresc nestingherite. Salut pe aceasta cale comunitatea tiganeasca care sa gandit sa ne dea o mana de ajutor, la tunsul ierbii, cu utilaje silentioase cu 4 picioare, scoase de la caruta si puse la treaba gratuit pentru binele comunitatii. MA INCLIN! avem nevoie de animale intr-un peisaj montan fie ele domestice sau salbaticite in tarcuri portocalii.

 2. Cristal Bianco via Facebook spune

  eu sunt una dintre victime…dar am scapat doar cu o mare vanataie pe umarul stang, probabil ca se asteapta sa moara cateva persoane si apoi o sa faca ceva…

 3. Namas spune

  Exista si copii vinovati devastatorule? Faci cercetare pe domeniul asta?

 4. Devastatorul spune

  „Nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu moara un copil nevinovat .” Sa inteleg ca un copil vinovat poate sa moara?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate