B-dul Traian – un sector pietonal extrem

4

acoperis-piatra-neamt

Pentru cine vrea să își riște viața gratuit, indolența asociațiilor de locatari și desigur a locatarilor ce stau la blocurile cu 4 nivele de pe B-dul Traian, oferă senzații de neuitat și aventuri de povestit la rude și prieteni în cazul celor care scapă ca prin urechile acului de țiglele care au început să cadă din acoperișuri.
Problema nu este una nouă, dar inutil tragem semnale de alarmă de ani de zile. Până ce nu se va întâmpla o tragedie se pare că lucrurile nu se vor îndrepta.
Ca de obicei, până ce nu vor curge amenzile pe adresele proprietarilor sau până ce proprietarii se vor gândi să repare acoperișurile, vă recomandăm ca pe B-dul Traian să folosiți sensul de mers pietonal de pe partea cu blocurile cu 10 etaje.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Razvan spune

  Sa va spun de ce nu o sa plateasca nimeni de la parter sau etajul 1. Atunci cand cineva se apuca sa isi caute un apartament, o sa vada ca cele situate la ultimul etaj sunt cu muuult sub pretul normal. Asta deoarece pe parcurs vor fi cheltuieli cu acoperisul si trebuie sa umbli pe la vecini sau asociatie sa se adune banii; rezultatul este mai tot timpul urmatorul: locatarii de la etajele inferioare semneaza ca cedeaza orice pretentie asupra spatiului acoperisului, urmand ca cei de la ultimul etaj sa acopere/repare pe banii lor dar ramanand in proprietatea lor acel spatiu.
  Este adevarat ca intro tara civilizata asociatia lucreaza de comun acord cu toti proprietarii. In realitate, cel ce sta la ultimul etaj trebuie sa explice de ce a cumparat el apartament la ultimul etaj cu jumatate din banii pe care i-am dat eu pentru etajul 1 si apoi sa punem toti bani sa acoperim.
  In conluzie: S-au bucurat de un pret mic atunci cand au cumparat, stiind ce inseamna un acoperis. Si asa, eu de la etajul 1 platesc mentenanta si curent pentru un lift ce nu il folosesc, spre deosebire de etajele superioare; acum sa punem bani sa acoperim? Eu zic ca inainte de a mai cumpara apartamente la ultimul etaj sa va asumati pretul mic platit, cinstienti ca diferenta de bani va intra in acoperis.

 2. cristian spune

  Asociatiile de locatari fac eforturi pentru a repara aceste acoperisuri. Costurile trebuie suportate de toti proprietarii de spatii din aceste imobile inclusiv proprietarii spatiilor „comerciale goale „de la parterul acestor blocuri care sunt greu de depistat.
  Un alt aspect este reprezentat de porumbeii care cuibaresc de ani buni in podurile acestor blocuri. Hranirea lor excesiva de unii buni samariteni a dus la inmultirea excesiva a acestor pasari si activitatea lor concentrata pe acoperisurile blocurilor a determinat distrugerea tiglelor acumularea de „aluviuni” care au corodat si infundat rigolele si burlanele de scurgere al apelor pluviale si multe alte stricaciuni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate