ATENȚIE! Feriți-vă de el! Agresorul de femei a reapărut în Piatra-Neamț

2

După ce a dispărut acum 6 luni de pe străzile din oraș, agresorul de femei din Piatra-Neamț a revenit și este la fel de periculos. El a fost găsit recent în zona gării, drogat și preluat de ambulanță, dar după scurt timp a fost din nou văzut în oraș.

Individul, Dumitru Dorel, a agresat în cursul anului trecut mai multe femei din Piatra-Neamț. Toate agresiunile s-au produs fără absolut niciun motiv. Mai precis, individul merge pe stradă aparent normal și din bun senin apucă ceva și lovește fără nici un avertisment o femeie aflată în zonă sau distruge mobilierul stradal. Nu a fost văzut niciodată agresând un bărbat, ci doar femei.

Până ce autoritățile vor găsi o soluție, feriți-vă de acest individ. Consumă tot felul de substanțe care îi fac creierul terci și este periculos, atacând fără niciun motiv în plină stradă și în plină zi.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Varga Szandor Andrasz spune

    Avem trei poliții cu tot cu aia militară, care acum au proiect in parlament pentru includerea civililor în parohie, plus jandarmerie înarmată .
    Sa mai lase controlul cârpelor de pe boturile românilor și să facă ceea ce au in fisa postului, protecția cetățenilor care le plătesc soldele cărnoase .

  2. Daniela spune

    Chiar nu exista un cadru legal sa fie strans intr-un centru de specialitate?trebuie sa asistam la o tragedie si abia dupa sa se faca ceva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate