A lovit o mamă din senin. Copilul s-a apucat de plâns.

17

Un individ, care pare a avea probleme, agresează oamenii din Piatra-Neamț. Cu o agresivitate ieșită din comun, individul lovește tot ce prinde începând de la mobilierul stradal și până la oameni.

Marți 16.07.2019, individul a lovit în spate o femeie care mergea liniștită de mâna cu copilul de maxim 5-6 ani pe un trotuar din cartierul Precista. Copilul s-a apucat de plâns, femeia, vizibil afectată de lovitură, s-a băgat cu ultimele forțe în fața copilului de teamă să nu se întoarcă individul și să lovească din nou.
Agresorul și-a continuat drumul, gesticulând și lovind cu piciorul în vreo două coșuri de gunoi.

De ce este încă liber pe stradă acest individ periculos? Probabil nu a lovit încă soția sau copilul vreunui ”om important”.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
17 Comentarii
 1. MIRA spune

  Inca e pE strazi acest individ nespalat , fioros….Agreseaza verbal trecatorii care nu-i dau bani… Ocoliti acest individ!!!. Astazi era in zona BRD Precista..patruleaza . Si politia locala a trecut pe linga el…poate l-au si salutat???
  Doamne in ce tara traim… ne mai miram de ce ne pleaca copii … departe , cat ,mai departe…spre alte civilizatii… normale.

 2. Ana spune

  Acum sunt in statia de autobuz Garofiță si se droghează. Primăria trebuie sa le suplimenteze băncile din adăpostul amenajat pentru călătorii care așteaptă autobuzul. Acum acest adăpost din statie este insuficient pentru boschetarii care se droghează in timp ce oamenii care se duc la munca așteaptă autobuzul in ploaie.

 3. Ciprian spune

  Daca ii face asa ceva sotiei mele sau copilului meu jur ca ii iau viata sau il bat de nu se mai ridica de jos !

  1. unu spune

   asta asteapta si politistii .. ai grija! el nu are discernamint, deci scapa ieftin
   daca-l duc la spital, fuge de acolo, deci in rromania nu exista solutii pt astfel de cazuri … trebuie sa vina un englez sau un neamt sa ne spuna ce sa facem

   1. Marian spune

    In Sistemul nostru nu exista soluții pentru nimic, suntem pe cont propriu. Sunt furios, la o cunoștința acum câteva zile i-au furat din magazin marfa in valoare de 800 lei, cu tot cu imaginile de pe camera de supraveghere unde se vede foarte clar fata hoților (3 la număr), a venit poliția la acea cunoștința sa-i facă calcule (polițiștii) cum ca nu i se merita sa-i dea in judecatădeoarece dau a este foarte mică și sigur prietenul meu va fi amenințat de hoți. Așa au rezolvat cazul domnii plătiți din banii nostrii sa-i lase in plata Domnului pe infractori iar pe prietenul meu cu paguba ca doară ș-așa-i mică..

 4. Ionela spune

  Acest individ a sărit și la noi pentru ca am îndrăznit să-l oprim în a lovi din senin o familie de bătrâni, oare ce este de făcut, oare ce urmează sa mai facă?

 5. Moșu Nicoleta spune

  Bravo, Felicitări statului si societatii române!!! Asta s a vrut, discrepanță dintre bogații si săracii. Astea sunt consecințele democrației de 30 de anii care nu s a facut nimic sa diminueze aceste discrepanțe. Aici s a ajuns după 30 de anii de nimic facut in tara: si au pierdut locurile de munca, nesiguranța zilei de mâine și a locului de munca, banul nu m ai are valoare , scumpiri si m ai enumăr?Nu. le vedem dar le ignorăm si nu se face nimic de Sus in jos pentru ca toate acestea să se diminueze. Dacă vom continua asa si nu ne vom trezi vor urma si m ai multe probleme ptr societate si ptr aceasta țară.

 6. Dan spune

  Buna ziua,de ce nu postați acest caz și pe pagina poliției și a poliției locale?poate se iau măsuri și scăpăm de acești indivizi periculoși

 7. Gafta spune

  Acum e pe o banca pe Aleea Caisilor.trage dintr-o punga si agreseaza verbal batranii din zona.Zilnic e vazut pe aceasta stada,zilnic cineva are de patimit de pe urma atitudinii acestui individ.

 8. Alex spune

  Omu’ are probleme cu sistemul

  1. Marian Carina spune

   Si pe mn ma lovit mi-a dat un pumn in mana din senin fara sa fac ceva ! Iar in urma cu cateva zile mi-a lovit prietena de fata cu mn la fel !

 9. Adri spune

  Nu e periculos , ba din contra este si educat. Probabil daca a facut-o e din cauza la koca dar oricum pe autoritati nu le intereseaza cand un om fara acoperis are nevoie de ajutor !

 10. Mihai spune

  Incredibil ! Este clar ca omul are o suferință psihica sau poate fi drogat. Dar o lovitura poate cauza și moartea. Nu credeți ca la capitolul lege în afară de radare politia este nevăzută? Din autoritățile statului nu exista nimeni care sa facă trezirea ?

 11. ELa Marcela spune

  Dar ce face poliția???E a treia agresiune în câteva zile si dementul asta face ce vrea,lovește,distruge ,baga spaima în oameni!”Castravetii”,cum bine le zice un umorist în viață,cum justifica nepăsarea totală

 12. Ella spune

  Da, chiar asa, de ce este inca liber, de ce nu este intr-un spital, e clar ca are probleme psihice!?? Si politia comunitara ce face?! Freaca menta si da amenzi celor ce isi parcheaza masina pe pripriul loc de parcare?! Ti-e frica sa mai mergi pe strada, la cati nebuni sunt si autoritatile nu iau nicio masura!!

 13. Cristina spune

  Politia locala ce face. Să ia măsuri

 14. Emilian Barbu spune

  Acelasi individ lovea mobilierul stradal si in zona Unic, in urma cu 3 saptamani. Politia locala nu intervine, probabil nu au cu ce. In schimb stiu sa aleaga locuri umbroase si mai ferite si sa stea la odihna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate