Agresorul de femei din Piatra-Neamț, bătut zilnic de oameni pe stradă. Poliția lucrează la caz

0

Cazul unui om al străzii care devine violent din senin în special cu femeile sau devine agresiv cu cei care nu îi dau bani când cerșește a inflamat spiritele în Piatra-Neamț după ce au început să apară din ce în ce mai multe victime care să povestească în mediul onlince ce au pățit. (mai multe despre acest caz puteți citi aici)

Sâmbătă, duminică și marți, individul a fost sancționat cu amenzi de către Poliția Locală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cuvinte jignitoare, agresiuni, în special verbale, asupra persoanelor care nu au vrut să-i dea banii. A cerșit devenind agresiv cu persoane care l-au refuzat.

În paralel cu intensificarea reclamațiilor și intervenția Poliției Locale lucrează la caz și Poliția Piatra-Neamț care adună datele necesare pentru extragerea individului din societate pe termen lung prin internare forțată la un spital de psihiatrie sau, dacă se dovedește că are discernământ, prin reținere.

Din păcate sau din fericire, cum ar spune unii, viața agresorului a devenit una foarte grea la Piatra-Neamț unde lumea a început să îl cunoască și mulți băieți sau bărbați mai în putere îi aplică corecții fizice de fiecare dată când au ocazia. Nu e în regulă să ajungem să ne facem dreptate singuri, dar din păcate realitatea este alta. Foarte mulți pietreni aprobă și aplaudă aceste metode cu ”bătaia ruptă din rai”.

Agresorul care a enervat Piatra-Neamțul are domiciliul în Bacau și nu pare a fi complet lipsit de discernământ, putându-se purta o discuție cu el. Cel mai probabil după ce se droghează sau bea, adică foarte des, comportamentul său devine unul agresiv. Până acum a fost reținut de cel puțin o dată de Poliția Piatra-Neamț și internat forțat la psihiatrie, loc în care a mai fost dus de câteva ori și de Poliția Locală. Doar că ceva nu a funcționat cum ne-am fi așteptat toți, individul revenind de fiecare dată, după internări scurte, pe stradă.

Iosub Robert

Despre același caz

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate