A agresat din nou 2 femei pe stradă în Piatra-Neamț

8

Un personaj cu grave tulburări psihice a agresat din nou două femei. Incidentul s-a petrecut astăzi aproape de prânz în zona școlii nr.4. Cum se face că acest individ încă se află în libertate, este un aspect care depășește puterea noastră de înțelegere.

Prima femeie a fost agresată fizic din senin iar a doua a fost lovită atunci când a intervenit pentru a lua apărarea victimei.

Din păcate (ca de obicei) victimele au fost mulțumite că au scăpat doar cu atât – deși au fost lovite – și nu au dorit să depună plângere la poliție.

Până când autoritățile își vor dovedi eficiența noi vă oferim poza individului cu atenționarea de a vă feri pe cât posibil de el. Este foarte periculos, atacă atât oamenii cât și mobilierul stradal fără absolut nici un motiv.

Despre același individ:

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. Maria spune

  Rușine, rușine, rușine în acest caz ce fac autoritățile? Nu_i posibil și în același timp este inuman sa nu ai siguranță sa te poți bucura de un drept de-a fi protejat.acest individ are probleme grave psihice trebuie dus într-un centru special, ce așteaptă autoritățile sa omoare vreo bătrânică, sa violeze, sa ne înjunghie pe la spate, sa ne atace copiii?

 2. mihai mateiu spune

  Politia nu se baga pentru ca ar avea de completat hartii fara numar….iar nespalatul asta le murdareste masina. Asa ca am vorbit cu cativa amici si vom incepe sa il cautam….si dupa ce il gasim,o sa avem o „discutie” cu el,pana o sa il doara. Si sa nu indrazneasca vreun politist sa se bage. Daca nu au boase si sange in instalatie sa stea acasa. Tara asta a ajuns raiul jigodiilor gen Capra …

 3. Maria spune

  Si in cartierul nemtesc e vazut frecvent,fie trage dintr-o punga,fie agreseaza verbal trecatorii. E un real pericol.e imprevizibil.Chiar nu se poate face nimic din timp pentru a se evita o tragedie?

 4. Roxana spune

  Acest individ a început să urle la mine într-o dimineață cand eu mergeam linistită spre serviciu,în zona Brd Precista,pt ca am îndrăznit să trec pe lângă el pe strada.precizez ca m-am speriat foarte tare iar bărbații din jurul meu de pe strada radeau,li se parea comic..Rusine Piatra Neamt,bărbații din acest oras si Politia din acest oras…

 5. BV spune

  De ce persoana agresata nu a depus plângere? Asa fac toti cei care sesizează! Nu depun plângere si refuză să fie martori în cazul cand le este solicitat de către polițiști,politisti locali,jandarmi.
  Legea se aplică cu ajutorul cetățenilor!
  Cati din cei care scriu comentarii au acceptat să fie martori asistenți la întocmirea unui proces verbal de sancționare? Va spun sigur că aproape toți au refuzat!
  Câți au depus plângere?
  Va spun sigur că, la fel,aproape toți au refuzat!

 6. George spune

  Astăzi pe la ora 11.00 l-am vazut traversand strada Mihail Sadoveanu din cartierul Precista si tragea de zor dintr-o punga cu substante halucinogene. Cerșește într-un mod agresiv in zona Adridan-Laguna, mai ales prin parcare.

 7. Radu Elena spune

  Unde e politia? Se iau de bătrânele din piață cară vând zarzavaturi iar tipii ăștia periculoși își fac toate damblalelel nestingheriți. De ce nu ia nimeni atitudine? Suntem un popor slab și fricos și mereu asa va fi. Sa ne fie rușine și noua și politiei ca nu facem nimic pentru binele nostru.

 8. vali spune

  Devine din ce in ce mai evident ca trebuie sa ne aparam singuri familia ! De ce mai platim impozite si taxe ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate