Agresorul de femei a fost alungat din Piatra-Neamț

0

Exact ca în Evul Mediu, agresorul de femei, despre care știe cam tot orașul, a părăsit municipiul Piatra-Neamț, deoarece era agresat periodic de cetățeni care îl recunoșteau și aveau rude sau prieteni victime ale agresorului.

Cum spun alți indivizi care locuiesc pe străzi, agresorul ”a fost alungat din oraș de oamenii din Piatra-Neamț”.

Pe de o parte, este o mândrie să locuiești într-un oraș unde comunitatea reacționează și e unită în astfel de situații, îndepărtând un pericol de acest gen, dar nu este de loc normal să să întâmple așa. Piatra-Neamț a scăpat acum pentru o perioadă sau de tot de acest agresor, dar asta nu înseamnă că el nu este în altă parte și nu face aceleași lucruri.

Undeva ceva nu funcționează în regulă la legislația și instituțiile din România. Vorbim de un individ care a mai fost luat de Poliția Municipiului Piatra-Neamț de pe străzi, sancționat și internat contra voinței sale la psihiatrie. La aceeași psihiatrie a mai fost dus de mai multe ori și de Poliția Locală, dar de fiecare dată a revenit în stradă. A primit acest agresor doar anul acesta 72 de amenzi, majoritatea pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Nu știm ce ar mai fi fost necesar pentru a se dovedi că este un pericol social. Poate sesizări din partea victimelor care de cele mai multe ori nu au depus plângere la poliție din motive pe care nu le înțelegem pe deplin, dar nici nu le putem condamna.

Sperăm ca în curând să auzim vești despre acest agresor din alt oraș și să nu fi pățit nefericitul altceva care să fi dus la dispariția lui.

Iosub Robert

Articole pe aceeași temă?

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate