NU cumpărării din nou pe banii pietrenilor a clădirii telegondolei! Primarul Andrei Carabelea acoperă hoția cu banii pietrenilor?!

2

Într-o postare recentă, primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, ne pune să ne ”imaginăm că telegondola ar ajunge să fie vândută pe bucăți sau că Baza Hipică ar ajunge pe mâna rechinilor imobiliari” și ne anunță că ”suntem la un pas să se întâmple asta”.

În primul rând, domnul primar ar trebui să își aducă aminte că anul trecut (click aici pentru articol) am avertizat că se va vinde pe bucăți telegondola. Tot anul trecut am avertizat si despre tunul imobiliar de la baza hipică de care se plânge acum primarul (click aici pentru articol)

Care a fost răspunsul primarului Carabelea când noi ziceam că se scoate la vânzare telegondola? A zis că e bine așa. Să se vândă și să se acopere datoriile și chiar a încuviințat acest lucru printr-un proiect de hotărâre de consiliu local.

În ședința de Consiliu Local de joi avem pe ordinea de zi un proiect prin care stația de plecare a telegondolei va fi inclusă pe lista activelor ce pot fi valorificate, pentru a mări șansele societății Perla Invest de a ieși din procedura de insolvență.

Dacă stația de plecare a telegondolei va fi valorificată, nu vor mai trebui vândute alte imobile, iar primăria va putea să reglementeze cu Perla Invest recuperarea debitelor din activele rămase disponibile, printre care Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu”, instalația de telegondolă, instalația de telescaun și altele.

Stația de plecare a telegondolei este un activ care poate fi fructificat mult mai bine de către un investitor, condiția de vânzare fiind ca Perla Invest să opereze telegondola în continuare ca până acum, în baza unui contract de locațiune.” zicea pe 2 august domnul primar care acum s-a sucit și vrea să cumpere din banii pietrenilor clădirea de la telegondolă.

Nu știm pe cine crede domnul primar că păcălește, dar îi aducem aminte că era tânăr PDL-ist și făcea parte din gașca ce voia să pună mâna pe terenul de la Baza Hipică și noi, ziarpiatraneamt.ro, ne luptam contra găștii lui politice pentru acest teren (click aici) sau (click aici). Dacă are pierderi de memorie, îi putem aminti domnului primar și de când terenul de la Baza Hipică este folosit ilegal, lucru care s-a întâmplat chiar și în mandatul lui (click aici).

Tot ce s-a întâmplat cu terenurile și bunurile acestui oraș, inclusiv cu clădirea telegondolei sau terenul de la baza hipică, a fost un jaf continuu în urmă căruia pietrenii au plătit și băieții deștepți s-au îmbogățit. Este inacceptabil ca pietrenii să mai plătească încă o dată pentru clădirea telegondolei sau terenul de la baza hipică. Este de neconceput să se acopere iar jaful continuu de la Perla Invest din banii oamenilor din Piatra-Neamț.

 • Cu cine a discutat Carabelea înainte de a decide să facă această cheltuială de 1,5 milioane de euro? Cum își permite să ia de capul lui în numele pietrenilor o astfel de decizie?
 • De ce să plătească pietrenii și nu cei care au devalizat societatea Perla Invest?
 • A recuperat cineva măcar 1 leu de la cei care au devalizat, căpușat și furat această societate ani de zile?
 • De ce nu e nimeni tras la răspundere pentru situația în care s-a ajuns?
 • Trebuie cumpărată clădirea de la Telegondolă pentru a doua oară ca cei care au furat să nu ajungă la pușcărie?
 • Cât o sa mai fie protejați cei care au devalizat și jefuit Piatra-Neamțul?
 • Ce e cu șantajul acesta prin care se pune presiune pe consilieri să voteze acoperirea hoției de la Perla?
 • Dacă nu votează consilierii înseamnă că se pierde telegondola și terenul din cauza lor nu din cauza celor care au furat ani de zile de la această firmă?

Este absolut sinistru șantajul primarului Carebela care zice indirect că cine nu e de acord să dea primăria 1,5 milioane euro pentru datoriile de la Perla va fi vinovat că se pierd telegondola și terenurile. Vinovați sunt doar cei care au jefuit această firmă și orașul și care se pare că trebuie salvați din nou pe banii pietrenilor!

De când e Perla Invest au fost numai directori puși politic de PNL/PDL. Cu ajutorul votului consilierilor PNL/PDL prin firma Perla Invest s-au făcut nenumărate șmecherii și s-au pompat în această firmă bani, bunuri și terenuri cu nemiluita. O firmă 100% gestionată și stoarsă de resurse de către PNL/PDL care vrea acum din nou 1,5 milioane de euro. Este incredibil cum sunt puși pietrenii să dea banii, cum sunt șantajați consilierii locali să voteze și cum cei care au adus firma Perla Invest în situația de vinde aceste bunuri nu sunt trași la răspundere, nu plătesc nici măcar un leu și nici măcar nu li se rostește numele.

Urmăriți următoarea ședință de consiliu local să-i vedeți cum vor poza unii în salvatorii telegondolei și terenurilor de la Baza Hipică și vor da din banii munciți de pietreni 1.500.000 euro ca să acopere ce au sifonat băieții deștepți ani de zile de la Perla Invest. Să-i vedeți cum protejează și salvează șmecherii pe banii pietrenilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Joker spune

  Trebuie ucise aceste două,,investiții,,. După ce pietrenii au plătit din banii lor telegondala si unii au luat comisioane grase,acum Păcala vrea să mai platim iar. Pai toți suntem idioti prietene, sa fie dată in circuit privat să se lege cine o vrea. Hoție în ziua mare primarul joacă alba neagra cu oamenii neiformati!

 2. Radu spune

  Primarul actual nu are nici o legatura cu infiintarea Perla Invest,cu creditul luat de Perla Invest si cu zecile de milioane pentru care primaria PN s-a pus garant. Primarul actual incearca sa descurce o situatie creata in urma cu 15 ani pentru care toti pietrenii au platit. De acord ca trebuie trasi la raspundere vinovatii dar asta nu are legatura cu ce incearca acum primarul,adica solutionarea situatiei. Din pacate in orice face actuala primarie tu ca ziarist vezi numai lucruri negative si faci scenarii de tot felul. Nu inteleg de ce imi pierd timpul sa iti raspund,oricum cenzurezi raspunsul si din pacate viata ta (professional)e plina de negativism si ura. Pentru binele tau sper ca esti altfel in viata personala.

  ADMIN: Vă rugăm să ne spuneți ce era de lăudat la primărie și noi nu am lăudat. Ce a făcut bine primăria și noi ziariști răi nu am apreciat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate