NU vânzării terenului de la Baza Hipica Piatra Neamț

3

Posibila vânzare a Bazei Hipice este unul dintre cele mai urâte lucruri care se pot întâmpla în acest  oraș. Cu un istoric demn de luat în seamă, Hipodromul, așa cum îi spun cei mai în vârstă, a fost amanetat forțat pentru datoriile făcute de una dintre firmele primăriei Piatra Neamț iar acum riscă să fie vândut în contul acelor datorii.
Inițial toată lumea a reacționat și lăsând la o parte orgoliile politice sau de altă natură s-au alăturat protestului domnului Costache Lupu, un personaj care se confundă cu această bază sportivă. Din păcate, acest domn Lupu în loc să lupte bărbătește pentru Baza Hipică, a facut greșeala supremă asociind lupta lui cu grupul de apropiați ai domnului Culiță Tărâță iar de aici a urmat tiparul deja cunoscut în astfel de asocieri. Excusivitate la EST TV, deturnare politică a discursului și transformarea unui deziderat onest într-o luptă între taberele Pinalți și Tărâță. Din momentul acestei asocieri cu grupul Tărâță, cei de la Baza Hipică au pus punct protestului lor cinstit deoarece nici naiba nu-i mai ia în serios.
Normal ar fi fost ca domnu Lupu să meargă în fața consiliului local unde să explice aleșilor cum se prezintă situația. Dar, nu. Cei de la Hipodrom au ales să se gudure pe lângă Culiță Tărâță ca la randul său să se folosească de situație pentru a aduna capital de imagine.
Cu siguranță oamenii lui Tărâță nu pot face nimic pentru că, de exemplu, am văzut recent pe un domn care combătea la EST TV, dar sărmanul nu va putea niciodată să meargă și să il întrebe față în față pe Gheorghe Ștefan de problema bazei hipice pentru că ani de zile a fost slugă la Pinalti. Așa că ne vedem nevoiți să dezgropăm securea și să o luăm de la capăt cu lupta contra șmecheriilor făcute de PDL .
Pentru început vă putem spune că în timp ce alții făceau pe războinicii pe la TV, noi am mers să cerem socoteală direct edilului pe care îl vedem ca fiind principalul responsabil de situația terenului de la Baza Hipică. Cum era de așteptat, Pinalti a făcut ce știe el mai bine, adică i-a pierit cheful de comunicare când a venit vorba de Baza Hipică și brusc a dispărut din nou și orice urmă de înțelegere a legii 544, de parcă ne-am întors din nou în era PDL-ului. Deși părea să își fi revenit după ce  PDL-iștii au pierdut puterea, totuși in continuare nu are chef de discuții pe subiecte incomode.
De asemenea am programat și o dezbatere în direct la Tele-M unde ar fi trebuit să participe directorul Perla Invest, domnul Cătălin Goldan și reprezentantul Bazei Hipice, domnul Costache Lupu, dar din pacate domnul Lupu a dat dovadă de neseriozitate și nu a venit la această dezbatere, punând pe primul plan orgoliile prostești din tabăra Culiță .
Așadar, situația stă cam așa :
– Pinalti e prea ”ocupat” ca să ne răspundă la întrebări oficiale legate de Baza Hipică.
– Cei de la Baza Hipică au dat cu oiștea în gard asociindu-se clar cu baieții lui Tărâță.
– Cei care se prefac că luptă pentru baza hipică nu au curajul să deranjeze vreodată edilul de Piatra pentru că se știu cu musca pe căciulă.
– Consilierii locali au orice altă treabă în afară de a spune lucruri care ar putea să deranjeze pe unii lideri politici.
Deci, ne place sau, trebuie să tragem o linie și să luăm atitudine noi ceilalți, pentru că nu e normal ca această bază hipică să fie vândută .
Haideți să dăm dovadă de faptul că suntem cetățeni sănătoși la cap. Haideți să uităm de orgolii, de Tărâță sau Pinalti. Haideți să semnăm o petiție online pentru salvarea acestei baze hipice.
Dacă doriți ca terenul pe care se află acum Baza Hipică „Col. Virgil Barbuceanu”să rămână al pietrenilor, alaturați-vă acestei petitii online indiferent din ce tabără sunteți sau de ce publicație sau post tv vă place.

Ziarpiatraneamt.ro va depune această petiție împreună cu toate semnăturile strânse la Primăria Piatra Neamț și o va face cunoscută consilierilor locali cu ocazia primei ședințe a Consiliului Local Piatra Neamț.

PETIȚIE ONLINE

NU vânzării terenului de la Baza Hipică Piatra Neamț

– http://www.petitieonline.com/nu_vanzrii_terenului_de_la_baza_hipica_piatra_neam

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. de astazi coroi spune

  raman surprins de intorsatura pe care a luat-o afacerea baza hipica.la inceput am sperat ca se va gasi o persoana limpede la minte si fara patimi care sa rezolve definitiv problema cu terenul.si cand zic definitiv nu ma refer la cei mai rau ci la sensul bun al cuvantului adica ,baza hipica este un bun al judetului construit pri munca si devotamentul sutelor de oameni.dar ca un facut lucrurile sau complicat rau.girostarul a creat cel mai favorabil culoar pentru disparitia bazei hipice.trebuia sa insiste mai mult la lichidatorul judiciar si sa rezolve constructiv si in interesul public baza hipica.numai un naiv(asa cum este uneori costache)putea crede ca pe primarul de la sibiu il doare undeva de disparitia bazei hipice.acest om nu a fost niciodata deschis la a discuta finalitatea cu baza hipica.in aceste momente critice pentru baza hipica este singurul in drept sa conteste executarea silita.nu cunosc sa fi facut vreo cerere la instanta.ma indoiesc ca ,clubul ecvestru p. neamt poate avea calitate procesuala activa, fiindca presupusa vanzare nu-i aduce pagube directe ci lipsirea de posibilitatea de a mai organiza competitii ecvestre.presedintele clubului spune ca a constituit o echipa de juristi specializati in drept penal si va face plangere penala impotriva consiliului local p.neamt.DESPRE ALTE FORME DE PROTEST LA CARE ARE DREPTUL SA LE FOLOSEASCA NU SPUNE NIMIC.daca posibilii cumparatori iau legatura cu lupu costache(ce calitate are el)inseamna ca tocmai frica de proteste si alte forme asociate ii nelinistesc pe posibilii cumparatori.deaici ce sa inteleg;ca cel care este in drept sa formuleze actiuni la instanta tace(probabil pe cale amiabila va incerca sa-si recupereze ceva din investitia facut)iar cel care nu poate fi parte activa in proces depune acte la instanta(sa recupereze din imaginea de luptator)am inteles ca activitatea ecvestra are si alti sustinatori inafara de formalul tarata.ACESTIA CRED EU CA TREBUIE SA SE MANIFESTE SI SA SE LEGE CU LANTURI IN FATA PRIMARIEI LUI PINALTI.incolo gogosi politici.

 2. x spune

  Ce va asteptati de la Costache Lupu? Fost viceprimar de Bicaz,consilier local de Bicaz si administrator de baza hipica in Piatra Neamt Cind vin sarbatorile de iarna primul urat este Culita Tarita ca el da mai mult.A facut din hipodrom o afacere de familie,cereti-i si parerea sotiei col Barbuceanu care a infiintat aceasta baza sportiva .Terenul este al primariei,mijloacele fixe montate acolo de diverse intreprinderi din Neamt la ordinul lui Mery Ghio acum sint a unuia de prin Sibiu.Dupa prezenta la concursurile organizate acolo cu intrare gratuia de 100-200 de pietreni se pare ca nu este nevoie de aceasta baza(necesitatea o stabilesc oamenii prezenti)

 3. AVOCAT spune

  Pe cat punem pariu ca toti ”baietii” lui Culita si presa lui nu va promova aceasta petitie online ?
  Nu va mai faceti vise. Eu cred ca Tarata vrea sa cumpere printr-un interpus acel teren si restul presei nu va sufla un cuvant de aceasta petitie online.
  TERENUL TREBUIE SA AJUNGA LA VANZARE !!!
  Pariu ca EST TV-ul lui Culita care se preface ca lupta pentru baza hipica nu va sprijini campania.

  ADMIN: Cred că vă inșelați. Cred că interesul este mai degrabă a lui Pinalti dar in politica nemțeană nu se știe niciodată. Eu sper ca restul presei indiferent a cui e să se implice in această petiție online pentru ca orgoliile sunt una și interesul pietrenilor e alta.
  Vom trai și vom vedea. E o ocazie bună să vedem care se implică real și care doar dă din gură.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate