Se vinde clădirea de la stația telegondolei de pe Cozla – 3.531.639 lei

2

Primăria nu vorbește, Perla Invest tace, consilierii locali probabil habar nu au dar se scoate la vânzare și clădirea de la stația de sosire a telegondolei pe Cozla. Construcția este una făcută ILEGAL, fără avizele necesare de la Mediu dar după această vânzare toate actele se vor spăla și vor fi în regulă.

Despre cum încep să se vândă Baza Hipică, această clădire a telegondolei și cine știe câte se mai vând aflăm doar pe surse iar dumneavoastră aflați de la noi. Nu anunță primăria nimic oficial, nu vedem un plan prin care să se încerce păstrarea acestor bunuri în proprietatea municipiului, nu vedem pe nimeni să informeze corect și transparent pietrenii, nimeni nu dezbate problema în Consiliul Local. După fiecare dezvăluire a noastră, probabil și după aceasta, iese cineva care spune ceva vag și neconform cu realitatea și ne povestește cum autoritățile locale nu sunt de acord cu aceste vânzări iar după ce ele se petrec… asta e.

Totul arată ca un plan bine pus la punct pentru vânzarea către băieții buni a tot ce se poate vinde din patrimoniul municipiului Piatra-Neamț. Se pare că planul a fost puțin suspendat cât a fost guvernarea social democrată, dar acum revenind la un climat politic favorabil pentru băieții deștepți, planul și-a reluat cursul.

Care este planul cu vânzarea acestei clădiri? Aveți mai jos fragment din actele oficiale.

2 Comentarii
 1. Ursu spune

  Teapa de la inceput si pana la final.
  Mira faptul ca inca mai sunt valori de impartit din piatra seaca.
  O mai ia si la vale de cat de solid se comporta solul pe acolo!

 2. Petre Cojoc spune

  E o manareala marca „escrocheria&comp”! Termene prevazute alambicat ca sa nu mai dai de cap si de coada!
  Ma gandeam ca totusi e o treaba fara final aceasta telegondola. Poate daca era continuata treaba cu Cozla spre Pietricica, avea alt aspect! Iar hardughiile alea construite pe Cozla, fara cap si fara coada, multe din e;le nefolosite dau un aspect urat zonei. Ce sa mai vorbim de partia de ski sau linia de telescaune… Fiecare a venit si a construit acolo cum l-a taiat capul si… buzunarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate