Festivalul- concurs “FLORILE CEAHLĂULUI”, ediţia a 29-a

0

Florile Ceahlaului

În perioada, 24-26 martie 2017, Festivalul-concurs naţional de muzică populară pentru copii şi tineri “FLORILE CEAHLĂULUI” , ediția a 29-a. Festivalul se desfăşoară pe două secţiuni: Secţiunea Canto Tradiţional Românesc (categoriile de vârstă 9-14 ani, 15-19 ani şi 20-25 ani), respectiv Secţiunea Instrumente Populare (vioară, acordeon, ţambal, clarinet, trompetă, fluier, cobză, nai), care are două de vârstă: 9 – 14 ani și 15-25 ani.

Festivalul-concurs naţional de muzică populară pentru copii şi tineri “FLORILE CEAHLĂULUI” îşi propune să revitalizeze şi să promoveze tradiţia şi folclorul din România, prin muzica vocală, instrumentalăşi costumul popular românesc.

Înscrierea la concurs se face pe baza Fişei de înscriere care poate fi descărcată de pe site-ul oficial al Festivalului, www.florile.ceahlaului.culturaneamt.ro, secţiunea Informaţii utile.

Fișa de înscriere va fi însoțită de fișiere mp3 pe suport digital sau fișiere atașate pe   e-mail care conțin repertoriul de concurs (conform pct. IV din prezentul Regulament).

Fişa de înscriere și repertoriul de concurs pot fi trimise pe adresa: Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ, Piatra-Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr. 3A, 610101, prin fax la nr. 0233.214.026 sau la adresele de e-mail contact@culturaneamt.ro şi florile.ceahlaului@culturaneamt.ro, cu menţiunea pentru Festivalul – concurs “Florile Ceahlăului” 2016, până la data de 24 februarie 2017.

Fișa de înscriere va fi însoțită de o copie xerox după certificatul de naştere sau cartea de identitate.

Tot până la data de 24 februarie 2017 vor fi trimise și partiturile cu acompaniamentul pieselor pe care concurenţii le vor interpreta, cu specificarea tempo-ului piesei pe partitură.

Preselecția va avea loc în perioada 24 februarie-1 martie 2017, pe baza fișierelor mp3 trimise de concurenți odată cu fișa de înscriere.

Etapa finală a concursului va avea loc la Piatra-Neamț, în perioada 24-26 martie 2017 și se va desfășura după un program pe care organizatorii îl vor anunța ulterior.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate