Cum vine asta? Nu s-a cheltuit niciun leu din banii alocați pentru nou-născuții de la Piatra-Neamț în 2021

0

În luna august a anului 2021, în consiliul local Piatra-Neamț s-a votat un proiect prin care s-a stabilit să se aloce pentru fiecare nou-născut în Piatra-Neamț un ajutor financiar: 1000 lei pentru primul copil, 1200 pentru al doilea și 1500 pentru cel de-al treilea.

Deși au fost alocați și bani în buget pentru aceste stimulente financiare, nu s-a dat niciun leu la nicio mamă din oraș pentru niciun nou-născut.

Dincolo de blocajele sistematice și unele chiar penale făcute de primăria Piatra-Neamț, în acordarea acestor bani s-a observat și o abandonare a proiectului chiar de către PSD Piatra-Neamț inițiatorul acestui proiect. Nu știm să vă spunem ce rațiuni au determinat consilierii PSD să nu se bată pentru propriul proiect, dar cu siguranță orice alt partid dacă ar fi avut un asemenea proiect ar fi făcut tot posibilul ca mamele care nasc la Piatra-Neamț să primească acești bani. Dincolo de ajutorul financiar, vorbim și de un proiect politic foarte bun ca imagine. Atât de bun încât ar fi fost cea mai mare realizare politică a anului la Piatra-Neamț.

Că PSD nu a vrut să îl deranjeze pe Carabelea și nu a vrut să crească politic prea mult în fața PNL e treaba sa, dar totuși cum vine asta? Să ai bani alocați pentru nou-născuții din Piatra-Neamț și tu să nu cheltuiești niciun leu? Cam cât de negru la sufletul politic poți fi și cam cât de rău intenționat ca să nu dai banii pentru nou-născuți?

Într-o țară normală la cap, pentru așa ceva ar trebui să vedem o cercetare penală și cineva ar trebui să răspundă pentru blocarea și nealocarea acestor bani.

Pe aceeași temă mai puteți citi și:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate