Ajutoarele pentru nou-născuți, blocate în mod PENAL de primăria Piatra-Neamț

0

Primarul Andrei Carabelea, defectuos consiliat de niște juriști cu slabe calități profesionale, forțează limitele unui dosar penal pentru abuz în serviciu.

Deși s-a votat în unanimitate în consiliul local acordarea acestor stimulente și nu există niciun impediment legal în sensul în care Prefectura nu a atacat în contencios HCL-ul, primăria Piatra-Neamț blochează acordarea acestor stimulente. Secretarul primăriei lungește nemotivat o corespondență cu prefectura, parcă intenționat să treacă lunile, să se încheie anul și să nu acorde stimulentele pentru nou-născuți. Deși ei cred că ce fac are o bază legală, în fapt ce fac ei se numește abuz de drept și este asimilat cu faptele de corupție. Așa au crezut de fapt toți cei care au fost condamnați. Au crezut că ei sunt deștepți.

Primarul Andrei Carabelea ar trebui să stea puțin și să gândească cu propriul creier. Speța este atât de simplă și de clară, încât orice procuror de la DNA îi poate deschide un dosar penal și îl poate trimite în judecată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate