PNL – 700 milioane de euro și Carabelea învelea ciocolata…

0

Recent am văzut niște ieșiri absolut jenante din zona de presă plătită de PNL prin care se inducea ideea că niște liberali care apar în pozele din respectivele articole ar avea vreo contribuție la aducerea unei sume de 700 milioane euro la Neamț pe baza proiectelor depuse de UAT-urile din județ.

Primul semnal că promisiunile financiare din partea guvernului PNL sunt lucruri pe care nu se poate baza nimeni a venit chiar din partea primarului PNL de la Piatra-Neamț care a supus consiliului local spre aprobare contractarea unui împrumut de 16 milioane de lei și, ATENȚIE!, nu pentru a face vreun proiect nou, ci pentru a le cofinanța și susține pe cele moștenite.

Dacă nici primarul PNL al municipiului reședință de județ nu se lasă în baza guvernului PNL și se împrumută de la bănci, ce așteptări să mai aibă alții de la guvernul PNL?

Cel mai probabil o parte din acești bani vor veni la Neamț, dar până la banii respectivi primarii din județ ar trebui să ia exemplul lui Carabelea și să nu se lase în baza liberalilor de la București, deoarece aceia sunt ocupați cu a-și păstra propriile scaune și a face propriile combinații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate