Ce este Programul Național de Investiții Anghel Saligny?

1

Programul Național de Investiții Anghel Saligny este o găselniță prin care PNL vinde românilor blana ursului din pădure, dar pădurea nu este, ci urmează să fie plantată.

  • Acest plan vorbește despre cheltuirea a 50 de miliarde de lei pentru dezvoltarea localităților din România în următorii 6 ani, adică o medie de 8 miliarde de lei pe an.
  • Banii pentru acest plan nu există într-un cont.
  • Planul nu este aprobat de UE.
  • Cine va dori să ia din acești bani va trebui să facă proiecte pe care să le depună pentru aprobare.

La început ni s-a spus că Iohannis a obținut la o negociere pentru România 80 miliarde de euro. Cele 80 de miliarde s-au transformat apoi în aproximativ 70, au scăzut la 50 ca acum să ajungă la 30 de miliarde euro din care o parte sunt nerambursabili, iar o parte vor fi împrumuturi. Cei 30 miliarde de euro au fost fluturate vorbindu-se de Planul Național de Redresare și Reziliență care a fost acum dat mai în spate și ni se spune de Programul Național de Investiții Anghel Saligny, dar nu în euro, ci în 50 de miliarde lei.

O abureală generală despre niște bani care nu există, despre un plan care nu e aprobat și despre proiecte care nici nu știe nimeni despre ce vor fi.

1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    Și toată această abureală e susținută de cel mai înalt om din stat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate