Stejarro Conac Moldovenesc, cazare și relaxare de 4 stele în comuna Pîngărați, Neamț

0

STEJARRO Conac Moldovenesc, o locație de 4 stele, este situat în satul Stejaru din comuna Pîngărați (16 km de la Piatra-Neamț spre Bicaz), vis-a-vis de General Energetic, pe o străduță (drum asfaltat) paralelă cu drumul național, la o distanța de 300 de metri.

Conacul Stejarro vă invită să pășiți într-o atmosferă neoromânească, să-l regăsim pe boierul din trecut adus în zilele noastre. Situată în mijlocul naturii, înconjurată de munți, în apropierea râului Bistrița, proprietatea are vedere spre un peisaj deosebit. Toate camerele dispun de TV cu canale satelit, cărți bune, baie proprie, terasă sau balconaș franțuzesc.

Conacul are 8 camere (5 camere duble, 2 camere twin și 1 apartament), bucatarie à la carte, salon principal, terasă pergolată, curte interioară, minicramă, bibliotecă (dotată cu cărți și ziare vechi, ediții princeps, dar și cu un cufăr-minibar), zonă verde (foișoare, hamace, șezlonguri, badminton, basket, minifotbal). Se pot juca jocuri de societate, se poate o asculta o muzică de odinioară sau savura un film bun… ori  se poate pune țara la cale trăgând o narghilea… ca-n vremurile de altădată!

Locația dispune de un restaurant cu bucătărie românească, unde puteți servi un mic dejun pe cinste, poți să-ți potolești foamea cu un prânz boieresc sau poți lua cina în tihnă  –  în sistem a la carte, mâncăruri preparate din… ce s-a găsit prin jurul casei de boieri. Adică… mâncare cu gust, parol! Gustul moldovenesc ce va gâdila papilele boierilor dumneavoastră.

Băuturile sunt servite în cadrul barului din locație: cafeaua e de origine (poate fi și arăbească, indiană sau cu rom – vestitul Marghiloman), berea e artizanală și… locală, vinul e făcut din bravi struguri moldavi, pălinca e din “Prunele lui Bogdan Vodă” și așa mai departe…

A… și muzica este live! La Conac, în zile de sărbători, poți să asculți o muzică plăcută, moldovenescă mai ales (ca și Conacul), invitați fiind soliști iscusiți.

Aici, la Conacul Stejarro, zâmbetul apare natural, inima se deschide, iar oamenii dragi sunt mereu alături.  Stejarro este basmul creat de o familie de oameni vrednici, filă cu filă, în apropierea orașului Piatra-Neamț, și care, cu pasiune pentru bun gust și lucruri frumoase, au dorit să aduca la Stejarro o atmosferă de familie, caldă și confortabilă (cozy… pe limba neoboierilor).

„Suntem o mână de oameni frumoși și buni, cu poftă de viață și de mâncare gustoasă. Bucuria de a găti ne-a adunat în același loc, în jurul visului pe care am vrea să-l vedem cum crește ca un Făt Frumos din poveste… 

Bucătarii noștri sunt o particică din minunăția aceasta, sunt… sarea și piperul din Conac și sursa de energie bună. 

Și, da. Sunt îndrăgostiți.

…sunt îndrăgostiți de mâncare și înzestrați cu darul de-a transmite dragostea mai departe. 

Evenimentele găzduite la Stejarro poartă amprenta unei familii care prețuiește esteticul, rafinamentul culinar și, mai ales, amintirile dragi… cu care rămânem o viață întreagă!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate