Cum funcționează marea corupție în Piatra-Neamț. Groapa de gunoi ilegală, cu 50.000 metri cubi de deșeuri, devenită formă de relief (VIDEO)

1

Primăria Piatra-Neamț a îngropat pe un teren de pe malul Bistriței 50.000 de metri cubi de gunoi pentru care pietrenii au plătit bani grei ca să fie reciclat și depozitat ecologic, lucruri care nu s-au întâmplat.

Li s-a spus oamenilor că gunoiul costă atât de mult pentru că primăria vrea să salveze planeta și pentru că taxele de transport către groapa de la Girov sunt mari, doar că acești 50.000 de metri cubi de gunoi nu au mai ajuns la nicio groapă, dar banii au fost încasați.

Cine s-a bucurat de sumele fabuloase de bani strânse de la pietreni pentru acest gunoi e o poveste despre care poate nu se va vorbi niciodată oficial, deoarece corupția la Neamț în acest domeniu este generalizată și toate instituțiile se acoperă una pe alta, mulți dintre cei care ar trebui să controleze și să sancționeze fiind implicați direct sau prin interpuși în afaceri cu gunoi.

Despre acest subiect am scris în repetate rânduri și puteți citi mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Petre spune

    Garda de mediu o „comite” din nou, ce sa mai spunem ?
    Or fi in stare sa-si sorteze, măcar, gunoiul propriu ? I-a controlat cineva ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate