Cum arată corupția la Neamț. O groapă de gunoi ilegală cu 50.000 metri cubi de deșeuri!

1

Pe un teren concesionat de la primăria Piatra-Neamț s-au mutat aproximativ 50.000 de tone de gunoi, numit compost, dar se vede din filmări că e gunoi menajer tocat și atât.

În teorie, acest gunoi (compost) ar trebui să stea acolo doar o perioadă și să fie folosit mai târziu la închiderea unei celule a gropii de gunoi, adică să se pună ca un pământ pe deasupra. Desigur că acest lucru nu s-a întâmplat pentru că pe terenul concesionat de primărie există o altă problema. Erau depozitate deja acolo mari cantități de beton, precum și bucăți de construcții care acum au fost astupate cu acest gunoi, deci nu mai poate lua nimeni compostul fără betoanele de dedesubt. Iată o filmare făcută la fața locului la 16 oct. 2019. (click aici daca nu vedeți clipul în pagină)

Municipalitatea ar fi trebuit să cheltuiască aproximativ 200.000 de euro pentru a duce acest gunoi la Girov sau să scadă redevența aberant de mare pe care o percep celor de la Brantner, o redevență de câteva ori mai mare decât în multe alte orașe. Aceste lucruri nu s-au mai întâmplat.

Acum, locul unde au fost ascunse cele 50.000 de tone de gunoi nu mai bate la ochi pentru că a crescut vegetația și autoritățile subordonate politic PNL-ului nu iau nicio măsură de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul e trecut sub tăcere chiar dacă Garda de Mediu a venit, a verificat și a confirmat că nu este nici un compost ba, mai mult, a aplicat și amenzi.

Cum arată corupția PDL/PNL care s-a întors? Priviți. Nici nu ai zice că sub peisajul verde din poza de mai jos cineva a ascuns 50.000 tone de gunoi.

Click aici daca nu puteți viziona clipul în pagina.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    E o magarie fara seaman!E adevarat insa, ca nici Brantner nu isi face treaba cum ar trebui.Ma refer la colectarea selectiva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate