Ghicitoare pentru cei de la Mediu sau alte autorități. Unde sunt acești munți de gunoi?

4

Undeva în Piatra-Neamț, pe un teren unde nu ar trebui să fie depozitat gunoi, sunt munți de zeci de tone de gunoi menajer. Probabil urmează ca cineva să pună niște pământ peste ei, dar până atunci poate dacă avem vreo autoritate care nu este coruptă vom vedea vreun comunicat de presă legat de acești munți de gunoi.

Un indiciu? Miza este de 1 milion de euro. Deocamdată să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Poate nu știu și se autosesizează acum.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. David spune

  Eu asteptam sa scrieti deja ca institutiile s-au miscat si sunt pe teren. In primul rand primaria e cea care trebuie sa ia masuri, pentru ca maine vor merge cei de la garda mediului si vor amenda primaria cu 50.000 lei.

 2. Tudor spune

  Zona care este lângă SC care
  se ocupă de Stații Radio PNI , spre Ciritei ori în VALENI , fostul Poligon pe unde plănuiau unii sa facă ,, Facultate Bahaus ,, la P Neamț .,Da încă Nu au Terminat cu PALATUL de Justiție , Dom VICTOR a zis că în perioada asta e Prins cu facerea Jinisorului , Nu are Vreme și Predispoziție de Lucru , DA niste Bănuți. s au îngropat în ,, Turnările ,, ce au apucat să fie făcute .

 3. nicu spune

  ba, ej nebun! si nu dati detalii? asta nu e o stire oarecare
  puteti sa sunati pe la televiziuni la Bucuresti, poate dau ei o mana de ajutor, exclus protv-ul ca e de partea pnl-eilor

 4. Nanu spune

  Cei de la mediu si apele romane nu sant decat niste sugatori de bani de la tata bugetului ,in rest nimic,nimic,nici o activitate ,vazuta-ti vreun activist de la cele doua institutii pe teren, sa vada astfel de nenorociri?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate