Au făcut ilegal milioane de lei din gropile de gunoi în combinație cu autoritățile din Neamț

1

În județul Neamț a fost aprobată în mod ILEGAL înființarea a trei depozite TEMPORARE de gunoi la Roman, Piatra-Neamț și Târgu Neamț. Gunoiul din aceste depozite temporare ar fi trebuit dus la depozitul de la Girov, ceea ce din start era ilegal.

De la autorizarea acestor gropi de gunoi temporare s-a știut că totul este o hoție, deoarece prețul perceput pe depozitarea gunoiului în aceste locuri era prea mic pentru a îngloba și cheltuiala de transfer ulterior la o groapă de gunoi autorizată. Deci, toate autoritățile au știut că e o hoție și au închis ochii și nu credem că au făcut asta gratis.

De la autorizarea acestor gropi de gunoi temporare s-a știut că nu se va putea duce gunoiul la noul depozit de la Girov, deoarece ar fi ILEGAL să duci gunoi nesortat aici, iar de sortat nu sortează nimeni un munte de gunoi pentru că nimeni nu își asumă riscul sanitar de a răscoli zeci de metri cubi de gunoi menajer intrat în putrefacție. Deci, cei de la Mediu au știut de la început că autorizează gropi de gunoi temporare de unde nu se va putea muta gunoiul niciodată nicăieri și totuși au autorizat hoția.

Uite așa unii băieți deștepți au FURAT milioane și milioane din bani publici cu ajutorul unui sistem mafiot în care au fost implicate o mulțime de instituții, funcționari și politicieni. Și lucrurile nu se opresc. În continuare se încalcă legea și mai tare și în curând se va scumpi și gunoiul pentru că cei care se îmbogățesc din acest sistem sunt din ce în ce mai mulți și trebuie să câștige toți.

La ultima ședință de Colegiu Prefectural am avut rara ocazie să ridicăm această problemă și desigur că nu am putut primi răspunsuri concrete, deoarece toată lumea știa ca e vorba de hoție și de un sistem mafiot care funcționează la Neamț.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. cineva spune

    Unde este groapa temporara la Piatra Neamt, poate ne spuneti si noua.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate