Controalele la spitale, falsificate de mafia din sănătatea nemțeană

3

Periodic se fac controale de către DSP pentru a se depista microbii intraspitalicești din spitalele din Neamț. Dacă s-ar recolta probe pe bune și nu ar fi falsificate, multe secții, poate și spitale, ar trebui închise sau ar trebui să intre în carantină pentru că sunt pline de microbi, dar așa controalele sunt aranjate și pacienții vin cu o boală și pleacă cu două.

Faptul că analizele prelevate de DSP sunt aranjate să iasă bine o spune statistica ce ne arată numărul de pacienți infectați cu microbi intraspitalicești și controlul încrucișat făcut de DSP-ul din alt județ care a luat probe pe bune și probele au arătat adevărata dimensiune a dezastrului.

Noi am dezbătut de multe ori această problemă, dar se pare că dorința de a se încasa șpagă de la unele secții din spitale este mai mare decât dorința DSP de a face controale pe bune și a sista sau carantina activitatea secțiilor conectate la mafia din sănătatea nemțeană.

Am ridicat această problemă și la ultimul Colegiu Prefectural de la Neamț dar desigur că s-a ridicat mult din umeri și atât.

Până ce DSP nu va mai falsifica controalele legate de microbi intraspitalicești, nu vom ști cu adevărat care este pericolul pentru sănătatea și viețile pacienților. Mai grav este că atât timp cât controalele de la DSP ies bine nu se pot justifica nici eventuale sume de bani care ar putea să se investească în rezolvarea acestor probleme. Dacă problemele nu există și nu reies din controalele DSP, nici nu se vor rezolva vreodată.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Eu spune

    Concursurile pentru posturile vacante de ce s-au sistat iar?Sau se aleg promovatii,se dau spagile???Se vor ocupa oare vreodata pe.merit aceste posturi?

  2. Stefan spune

    Acum, in Noua Romanie Normala, nu se va mai intampla asa ceva!Bugetarii vor fi promovati doar pe competenta si isi vor face datoria 100% corect!

  3. Mihaela spune

    Ar trebui facute controale serioase si la spitalul din Ceahlau. Aici nimeni nu vede, nimeni nu aude, dar …e fara cuvinte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate