Care credeți că e cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți condițiile din parcul zoo din Piatra-Neamț?

21

Care credeți că e cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți condițiile din parcul zoo din Piatra-Neamț?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...

Despre parcul zoo din Piatra-Neamț:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
21 Comentarii
 1. Cojocaru spune

  În timp ce noi ne ducem copilașii sa vadă bietele animale fie într.o cușcă pe o palma de beton,fie la circ… https://youtu.be/dXmdNhxEAG4

 2. Elena spune

  Cred ca cea mai buna solutie ar fi „regandirea” Parcului Zoo in sensul elaborarii unui proiect de modernizare si imbunatatire a conditiilor de viata pentru animale… prea multe chioscuri, leagane, „terase” ce par a „sufoca” spatiul – si asa destul de redus -, destinat lor.

 3. ion spune

  A fost de la începutul orașului… trebuie să rămână….. dar cu puține animale…..în niciun caz desființat…este în farmecul orașului…și a fost

 4. Petrache Iorgovan spune

  Acela nu este un Parc Zoo! Acela este un Beci Domnesc pentru bietele animale condamnate pe nedrept! TU, care crezi ca un Parc Zoo este necesar, TU care administrezi un Parc Zoo, TU care il mentii, ai vrea sa stai ingradit in nici 10mp? Cum ai suporta daca animalele ar plati pentru un bilet ca sa se amuze de suferinta ta si sa iti dea biscuiti pe care nu-i poti colecta ca au ajuns prea departe de tine? Cum ai suporta facand 13-14 pe o distanta de 6 metri, 24/24 pe cand natura si instinctul iti spun ca ai nevoie de hectare cate au Carpatii sau Serengheti? Sa castigi bani din chinurile animalelor, in secolul asta, fie el si un cal, mi se pare aceeasi tampenie pe care o fac cretinii din idiotenia aia de stat islamic. Trebuie inchis si declarat teren comemorativ pentru cat au suferit atatea animale acolo!

 5. Bogdan Bbu spune

  Eliberate veveritzele in primul rand

 6. Lore Lorena spune

  Rezervatie naturala.

 7. George spune

  Propun ca parcul sa se inchida sau sa se mute.
  Terenul sa fie vandut imediat la un pret modic unui mafiot local sau din Bucuresti sau din Israel.
  Apoi sa fie contruit un rapid un Mall sau magazin Lidle sau o cladire foarte inalta din termopane si panouri metalice, futurista daca e posibil. Sunt convins ca proiectulul va avea aprobarea

 8. Maria Mihalache spune

  sa lasati animalele libere ,si asa salvati o gramada de bani la noul buget

 9. Iulian Dochita spune

  Să trimitem bietele animale în pădure unde le este locul…

 10. bica spune

  E O MIZERIE ACOLO BIETELE ANIMALE SUNT TINUTE LA PUSCARIE – O GRAMADA DE CHIOSCURI UN KITSCH TOTAL RUSINE PRIMARIEI SI CELOR CARE ADMINISTREAZA – ELIBERATI BIETELE ANIMALE SI FACETI CAT MAI MULTE BARURI TERASE SI ALTE PANARAME PESEDEUL E DE VINA CA LIBERALII SUNT NISTE SFINTI CU STEA IN FRUNTE

 11. Eusebiu spune

  Am sa incep concret: 1. Daca se muta parcul ZOO, cred ca e vorba de istoria din spatele parcului ce nu se poate muta de acolo. 2. Daca se extinde, va fi complicat atata timp cat e absolut imposibil sa te extinzi(doar daca cumpara primaria casele de langa sau un artificiu cum mai e obisnuita sa faca. 3. Daca se inchide, e un lucru extrem de grav! Daca dupa un secol se inchide, ramanem fara o gradina zoologica superba, nostalgia multora se poate transforma usor in frustrare. Merg pe ideea ca spatiul de acolo, in urma unui proiect bine pus la munct, de oameni specialisti in domeniu(de ce nu si straini), sa „reinveteze” gradina zoologica, iar in cel mai trist caz, daca sunt fonduri, sa o mute probabil in zona strandului(daca mai e a primariei).

  1. Petrache Iorgovan spune

   De acord cu tine, dar numai in conditia in care te-as vedea si pe tine intr-o cusca din aia.

 12. Doru spune

  Cei care au votat pentru extindere s-au gandit si unde se poate extinde? In strada?

 13. Elena spune

  Extinderea si personal calificat dar mai ales iubitori de animale.animalele nu sunt jucàrii si au suflete.ne dau iubirea lor neconditionata iar o parte dintre noi umanii ……ii maltratàm.este o rusine pentru o societate civilizatà a secolului 21.

  1. ElEnache Cojocaru spune

   Sa se pună persona adecvat iar dacă se închide și parcul ZOO ce mai rămâne copiilor chiar și noua măcar în concediu tot mergem în plimbare .Asta depinde de primar cit își iubește orașul.

 14. costel spune

  Mutarea ar presupune automat si o imbunatatire a conditiilor in care stau animalele. Totodata se mentine scopul educativ pentru care a fost creat parcul zoologic.
  Inchiderea presupune condamnarea unor animale ce nu s-ar putea adapta conditiilor din libertate.

 15. Iulia spune

  Lumea ar trebui sa ia aminte sa nu mai chinuie animale,nu avem nevoie sa le vedem suferind acolo,nu credeti?

 16. razesul spune

  Extins in zona Colibelor.
  Bine ca cei din Roman se chinuie sa obtina autorizatie iar noi ne grabim sa-l inchidem. E usor de daramat, mai greu e sa construiesti ceva.

  1. Ion spune

   Poate nu ai idee de cum ar trebuie sa arate o grădina zoologica… nu trebuie sa fie o pușcărie pentru animale… ori mutată intr-o locație mult mai mare ori închisă!!!

   1. razesul spune

    Tocmai de asta am si scris ca ar trebui extinsa. Cei cu interese imobiliare pentru acea zona din centrul orasului sa mai astepte.

 17. mopsu spune

  Ar trebui inchis, urgent…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate