Aveți grijă ce chimicale mâncați prin Piatra-Neamț!

1

Acum doi ani de zile am cumpărat de la o celebră patiserie din Piatra-Neamț un ștrudel de care am uitat și l-am găsit după vreo două săptămâni prin firmă arătând la fel de bine ca în ziua în care se născuse.

Ei bine, de atunci ștrudelul a rămas perfect mumificat precum Lenin și vi l-am prezentat și când a împlinit 6 luni, și la un an, acum vi-l prezentăm la onorabila vârstă de doi ani de zile.

De doi ani de zile ținem acest ștrudel într-o pungă normală, neermetizată, pe perete în redacție. Habar nu avem ce chimicale conține de s-a conservat în halul acesta și nu au putrezit nici măcar merele dinăuntru și nu a făcut un fir de mucegai în doi ani de zile dar … orice chimicale ar conține cu siguranță ele ajung și în organismele noastre.

Aveți grijă ce mâncați prin Piatra-Neamț. Pozele de mai jos sunt sunt făcute azi, cu ștrudelul care a împlinit 2 ani de zile!

Articole despre același ștrudel.

arsene

cuc
1 Comentariu
  1. G.C. spune

    …și totuși , dacă ceea ce conține acest strudel este descoperirea mult visatei ” tinerețe fără bătrânețe…?! „

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate