Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Aveți grijă ce porcării mâncați prin Piatra-Neamț

În urmă cu aproximativ trei săptămâni am luat câteva ștrudele cu măr absolut bune, proaspete și apetisante. Pe unul nu am putut să îl mai mănânc și a rămas pe masă. De atunci mă uit la el cum stă în Soare, umiditate, praf și tot ce mai poate fi și nu se întâmplă nimic rău cu el. Un firicel de mucegai, un mic miros de măr stricat sau orice altceva care să mi se pară suspect când mă uit la el.

Acest Lenin al produselor de patiserie i-ar face invidioși și pe experții egipteni în conservarea mumiilor. Nu știu și nu pot să spun ce are în el de se conservă mai bine decât dacă îl țineam în formol, dar cert este că un aliment care nu se strică vizibil după trei săptămâni de stat pe masă devine suspect.

Fiind fumător, stau cu geamul deschis și intră în cameră tot felul de insecte. Ei bine, pe acest ștrudel nici muștele nu vor să se așeze. Mă gândeam să îi dau cățelului o bucată din produs să văd dacă mănâncă, pentru că de regulă mănâncă orice, dar totuși parcă sunt prea atașat de el, la cățel mă refer.

Sfatul meu este să aveți grijă ce cumpărați de prin oraș, căci alimentele acestea care în loc să se strice se mumifică au sigur ceva în neregulă. Trebuie să aibă ceva chimic de se transformă în moaște de patiserie și refuză să urmeze cala naturală.

I.R.
6 comentarii la “Aveți grijă ce porcării mâncați prin Piatra-Neamț

 1. Csibi

  D le admin , după cum se vede sunt și alți concetățeni ,care cunosc faptul că sunteți fan ,, piața lid,, ar fi cazul sa va reorientați , spre alta piața sau când mai poftiți ștrudel , sa luați de ale noastre Moldovenești. Poale in brâu, alivancă , papanași, învârtita cu nuca și miere , etc. Nu găsiți , luați legătura cu d na Alina c . A fost la est tv , va poate da niste rețete ori sugestii de preparare , de la niste bunici din jud Nt , ori mai bine îl rugați pe prietenul bănci de la Tulgheș sa va trimită niște produse de patiserie de la ditroi , macar alea daca se întăresc le puneti la microunde câteva secunde și sunt ca scoase din patiserie , astfel evitând să dați bănuții pe tot felul de gunoaie . Apa minerala , la fel găsești prin ,,piețele ,, astea de tot felul de tipuri și producători, din If Afumați, ce izvoare minerale ori fi și acolo? Când la Neamț este fabrica de apa de la tosorog ori la 100 și cva km Borsec , de unde o poți lua gratuit de la izvoarele din stațiune și bună ptr tratarea unor dif afecțiuni, ai indicații pe fiecare izvor , da nu i bună că nu e la 90 bani 2 Lt ca la market. Pus carburantu până la Borsec e cva mai mult , da știi ,vezi ce bei , e naturala , nu de pe la tot felul de sifonarii din tara româneasca ! Asta e, trebuie sa sch uneori piata.

  Raspunde
 2. xx

  Cumparati rosii de unde vreti,pepeni si se intimpla acelasi lucru,am cumparat vinete si la copt s-au lipit de tava cu o secretie lipicioasa secretata de ele

  Raspunde
 3. mickey999

  Poate-i pregatit sa fie pesmet numai bun de luat pe corabie intr-o calatorie lunga.

  Ia baga-l in apa sa vezi ce se intimpla.
  Ori se umfla ori da in clocot !

  🙂

  Raspunde
 4. John Davideanu

  Mai avem un pic și ne transformam și noi in moaște, după atâtea chimicale ingerate. Oare de ce mușchiul de la Kaufland și Carefour costa doar 15 lei !? Mușchi da !?

  Raspunde
 5. Dorin

  Ești tare !!👍
  Fa te rog un reportaj in marele Marketuri din Piatra Neamt gen …land sau …dl si descoperă rafturi cu “ formol” , alimente veșnice , hormoni cu antibiotice congelate , E-uri puse la uscat si apa purificată cu gust de polietilenă si polipropilenă .
  “ Prețuri Mici in Piata …dl !”
  Îmbălsămare gratuită
  Așa e si cu ștrudelele tale
  O seara buna

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *