Nemțean dispărut în Grecia de 2 ani

0

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț caută un bărbat, de 33 de ani, care a dispărut în anul 2018.

La data de 7 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că fiul său ASANDEI MIHAI, de 33 de ani, a dispărut în anul 2018 de pe teriorul Greciei și până în prezent nu a mai legătura cu membrii familiei.

Semnalmente:  înălţime – 1,92 m, constituție slabă, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare închisă, pantaloni negri, pe cap purta o pălărie alba, fiind încălțat cu adidași albi. De asemenea, acesta avea asupra sa o geantă de culoare închisă.

Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării bărbatului în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate