Marți se oprește apa. Vezi aici zonele afectate

1

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de MARTI, 24-11-2015, între orele 08:00 – 16:00, in municipiul Piatra Neamt, pe strazile: 1 Decembrie 1918 pana la intersectia cu str. Hangului, str. Darmanesti (inclusiv Gradinita nr. 12).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

__

Compania Judeteana ApaServ S.A. anunţă întreruperea furnizării apei potabile in ziua de MARTI, 24.11.2015 intre orele 08:00 – 17:00 in orasul Roznov, localitatile Slobozia si Chintinici, comuna Zanesti.

În perioada respectivă se vor derula lucrări de cuplare a retelei de apa în cadrul Proiectului Major ’’Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ’’, cod CCI Nr. 2009RO161PR016, număr de înregistrare în SMIS – CNSR 17765 – Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune.

Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

Compania Judeteana APA SERV Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Nu am vazut nici o interventie Apaserv ,ptr schimbarea unor vane si ventile ruginite si blocate ,astfel sa se poata intervenii pe traseele de apa , fara a opri apa poltabila la cate jumatate de oras. Se aduc cateva potopompe pe la cate un canal de distributie si dupa aceia pana la terminarea programului se fac plimbari,se citeste presa ,se bea cate o cafea unde este posibil si nu numai cafea iar cand se termina programul, strang tot si cu asta au facut sange in balega ,dupa asta luna trece ,leafa merge ,noi cu drag muncim. Ce curatenie asi face eu la Apaserv, asi angaja numai personal nou care vrea sa lucreze ,nu tarati de astia care umbla ca apucatii numai dupa ciubucareala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate