Vrei să lucrezi pe șantierul arheologic de la Poiana Cireșului? Se asigură salariu, mâncare și cazare

4

Șantierul arheologic de la Poiana Cireșului, unul dintre cele mai importante din Europa, locul unor descoperiri de interes mondial, îi așteaptă pe cei care vor să facă voluntariat, oferindu-le o șansă unică de a fi parte la o cercetare care se anunță și în acest an promițătoare.

Cercetarea va începe în data de 4 august 2017 și se va termina la începutul lunii septembrie. Undeva în apropiere de orașul Piatra-Neamț, pe coama unui deal, Omul Gravetian, care avea aici o tabără de vânătoare în urmă cu peste 20.000 de ani, a lăsat multe urme materiale care așteaptă să fie descoperite. Să fii martor la scoaterea din pământ a unor obiecte cu o asemenea vechime nu e de ici de colo, la fel cum șansa de a fi parte dintr-o echipă de arheologi tineri și entuziaști e o altă oportunitate, anunță site-ul Cunoaște Lumea.

Cei care doresc să lucreze pe acest șantier pot trimite o solicitare șefei de șantier, domnișoara Elena Cristina Nițu, pe această adresă de e-mail: elenacristinanitu@yahoo.com, urmând ca arheologii să facă selecția solicitanților și în funcție de locurile disponibile.

IMPORTANT: Se va asigura cazarea și masa voluntarilor, dar un salariu pentru perioada dedicată muncii pe șantier.

Detalii despre șantierul arheologic găsiți și în articolele de mai jos:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Alexandra spune

  Se poate doar pentru weekend?

 2. Lukacs iosif spune

  As fi interesat!!!

 3. Dragusanu spune

  Vreau sa lucrez la poiana ciresului. In ce comuna se afla Com Borlesti sau unde ???

  1. A. R. spune

   La Piatra-Neamț, pe Dealul Cernegura, fiind situat în apropiere de Bâtca Doamnei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate