Un ultim omagiu pentru Pr. Cristian Paraschiv, la Capela Militară. Înhumarea va avea loc duminică, 9 ianuarie, la Cimitirul Pietricica

3
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA


Cu mare tristețe vă  anunțăm că Pr. Cristian- Robert PARASCHIV, preotul militar al Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski” și al Garnizoanei Piatra-Neamț, a trecut la cele veșnice astăzi dimineață,  după o îndelungată suferință.

Preotul militar Cristian-Robert PARASCHIV a urmat în perioada 1986-1990 Liceul Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova, iar în perioada 1990-1993 Școala Militară de Ofițeri de Aviație din Brașov. În urma absolvirii Facultății de Teologie Ortodoxă București, a întrerupt cariera militară de ofițer, devenind preot militar. Astfel, începând cu anul 2002, este numit preot militar la Capela Militară a Garnizoanei Piatra-Neamț.

Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu, se pot prezenta la Capela Militară din incinta Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski”, începând cu data de 07.01.2022 ora 08.00.

Accesul se face pe la punctul de control al batalionului, din strada General Nicolae Dăscălescu Nr.239.

Slujba de înmormântare se va desfășura duminică 9 ianuarie, începând cu ora 13.00, la Capela Militară, iar înhumarea va avea loc la Cimitirul Pietricica din municipiul Piatra-Neamț, ora 14.30.

Activitățile se vor desfășura cu respectarea regulilor prevăzute de reglementările în vigoare, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Personalul militar și civil al Garnizoanei Piatra-Neamț, transmit familiei greu încercate, sincere condoleanțe și întreaga compasiune în aceste momente de suferință.

Batalionul 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski” – COMUNICAT DE PRESĂ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Doina spune

    Dumnezeu sa l ierte un om deosebit.

  2. Strat Florentin spune

    Codoleanta familiei.am făcut stagiul militar în 2002 când a venit părintele la 01027.impreuna cu el am facut catapeteasma provizorie intrun compartiment din unitate.un om deosebit a fost…

  3. Petronela spune

    Dumnezeu sa il odihneasca! Cu adevarat un preot si un om deosebit! Condoleante familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate