Poliția Locală și Poliția Județeană, mobilizate pentru un cetățean neatent, în Piatra-Neamț

0

Astăzi, 6 ianuarie, în jurul orei 16.00, un cetățean a observat că un autoturism parcat în spatele Cinematografului Dacia din Piatra-Neamț avea portiera deschisă, nu era nici urmă de proprietar, iar interiorul, la o primă vedere, părea răvășit, indicând suspiciuni că cineva ar fi forțat portiera pentru a fura ceva din mașină.

Într-un final, după ce mulți oameni au trecut pe lângă mașină, fără să reacționeze în vreun fel, a fost solicitată Poliția Locală care, la rândul său, a solicitat un echipaj de la IPJ Neamț.

După o serie de cercetări efectuate, a fost identificat proprietarul autoturismului care a declarat polițiștilor că s-ar fi grăbit să ajungă la un film și a omis să închidă portiera. Din fericire, nu este vorba de nicio activitate infracțională și nu au fost sustrase bunuri din autoturism.

Felicitări cetățeanului care a observat că ceva este în neregulă, a dat dovadă de spirit civic și nu a trecut nepăsător, acționând în consecință.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate