Ucraina – RECAPITULARE – pentru cei care vor să fie corect informați

1

Singura publicație locală care și-a ținut la curent cititorii despre situația din Ucraina este ziarpiatraneamt.ro.

De la bun început am realizat riscul major pe care îl reprezintă problemele din Ucraina pentru România și în special pentru populația județului Neamț pe care o informăm prin intermediul acestui ziar. Pericolul prevăzut de noi era doar la câteva sute de kilometri distanță, motiv pentru care am punctat de fiecare dată principalele evenimente ce au avut loc astfel încât cititorii noștri fideli sunt acum deja informați în legătură cu problemele din Ucraina și mai ales cu evenimentele care au dus la declanșarea războiului.

Pentru cei care nu înțelegeau ce rol au aceste articole și le luau în râs sau pentru cei care nu știu de unde a plecat totul și cum a escaladat conflictul, vom face în cele ce urmează o recapitulare a celor mai importante articole din ziarpiatraneamț.ro pe tema problemelor din Ucraina.

De la acest moment, în spatele ochiului public, Ucraina, ”sprijinită” de Occident, a început să se debaraseze de influența serviciilor rusești care aveau oameni infiltrați la toate nivelurile și chiar în structurile de forță ale statului, debarasare ce naște o mare nemulțumire la Moscova.

Pierderea influenței Rusiei asupra Ucrainei este fără doar și poate o realizare a serviciilor și politicii vestului. Această ”înfrângere” a serviciilor rusești nu a putut fi acceptat de Rusia, care, în loc să își păstreze influența asupra fostelor state sovietice, ajutându-le, a ales să își impună influența prin forță, adică prin războiul pe care îl vedem acum.

Cum vor evolua lucrurile este greu de anticipat chiar și pentru noi care, după cum vedeți, chiar știm unele lucruri, chiar am urmărit evenimentele și am informat asupra lor de la bun început. Momentan situația este destul de tensionată, având deja pe teritoriul României primele super avioane F35, iar Rusia a scos din hangare mega-rachete nucleare Satan (o singură astfel de rachetă poate rade o țară de pe suprafața Pământului).

Vom reveni cu detalii despre acest conflict pe măsură ce vom verifica informațiile. La această oră, spațiul public este plin de intoxicări, știri false și manipulări, atât din partea agresorilor din acest război, cât și din partea agresațior, ceea ce ne face să fim foarte prudenți cu informațiile pe care vi le oferim.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. tamba george spune

    o analiza cat se poate de documentata si necesara informarii publicului in situatiaactuala a razboiului care framanta o lume intreaga. felicitari!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate