Prefectul a primit vizita delegaţiilor din Italia, Ucraina şi Republica Moldova

0

Domnul prefect Mihai Archip şi domnul subprefect Vasile Şendrea au primit vizita oficială a trei delegaţii de reprezentanţi ai oraşelor înfrăţite cu municipiul Piatra Neamţ.  Din delegaţii au făcut parte reprezentanţi ai domeniului administrativ din oraşul Orhei din Republica Moldova, Hliboca din Ucraina şi regiunea Verbania din Italia. Delegaţiile se află în Piatra Neamţ pentru a participa la deschiderea oficială  a Zilelor Oraşului şi pentru întrevederi cu reprezentanţii municipalităţii şi conducerea judeţului.

Vă  urez bun venit în judeţul Neamţ şi mă bucur că am ocazia să vă cunosc. Instituţia Prefectului Neamţ are o colaborare foarte bună cu Consulul Ucrainei la Suceava şi am avut plăcerea să particip alături de domnia sa la manifestările cu ocazia Zilei Ucrainei.


Ne mândrim că domnul Adrian Chifu, un pietrean de-al nostru este consilier în Verbania, mai ales pentru că vedem câte lucruri bune a făcut pentru românii de acolo şi cum, datorită domniei sale la acest moment putem vorbi de o colaborare productivă între cele două oraşe.  Domnul subprefect şi colegii din Instituţia Prefectului au mers într-un schimb de experienţă în Verbania, de unde au venit foarte încântaţi şi cu multe idei pentru îmbunătăţirea activităţii instituţiei, idei pe care noi încercăm să le punem în practică în munca de zi cu zi.

Nu în ultimul rând, mă bucur de vizita delegaţiei din Republica Moldova, fraţii noştri. Am avut ocazia să vizitez această ţară şi trebuie să recunosc că am rămas impresionat de oamenii de acolo şi de ospitalitatea lor.” a declarat prefectul Mihai Archip.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate