NATO SOMEAZĂ RUSIA ! Confruntările militare au reizbucnit azi Ucraina !

4

– Confruntările armate au reizbucnit astăzi în estul Ucrainei ignorându-se armistiţiul aflat în vigoare din 15 februarie.ukraina-razboi

– Cel puțin 7 militari au fost declarați oficial morți.

– Philip Breedlove, comandantul suprem al forțelor NATO din Europa, SOMEAZĂ Rusia sa înceteze alimentarea conflictului. „Suntem preocupați de noile confruntări militare din Ucraina. Este esențial ca toate părțile sa se retragă în spatele liniei frontului în mod verificabil; Rusia trebuie sa înceteze alimentarea conflictului”

– Andrei Lisenko, purtătorul de cuvânt al armatei Ucraina, acuză Rusia ca a adus armament greu și foarte mulți soldați, cel puțin 2000 în zona de frontiera Belgorod.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Amanunte nesemnificative!

  Ceea ce conteaza e ca gazul e 60 de bani litra pe plaiurile de peste ocean.
  Ca sa fie bine la popor bagi glontz pe tzeava obligatoriu prin tari straine!
  Daca nu bagi glontz pe tzeava piinica Liciu costa 10 lei !

  Nu conteaza cum obtii un rezultat atit timp cit la popor ii este ghini !
  Regula de aur!

  🙂 🙂 🙂

 2. feraru marcel spune

  NATO = Americanski norod ! Adica people, pentru bunii nostri suporteri pro Obama, care ne este noua superiori !! Uite-asa, imi vine in minte, ca inainte de atacul asupra Irakului, eram asaltati cu stiri care mai de care mai tenebroase, despre cum agreseaza sadamul cel dictator si tiran, populatia cea buna, care-l vrea spanzurat, cu gaze de lupta, cu incursiuni pe la Kurzi, cu mii de morti, care de la gaz, care de la glontul cel dulce al patriei…. Dupa ce-au intrat dulcetile astea de Americani, pe teritoriul Irakului si l-au belit pe dictator, prin aninare de o franghie, am inceput sa aflam ca nu tot ce aflasem inainte, o fo’ si real…. Da’ deh, mortul de la groapa……Iar imensele bogatii ale subsolului, erau de acum in mana slehtei Anglo-Franco-Americane, care, n-asa, urma sa le exploateze democratic. Pai, cum altfel….Parte din Irakianski norod, ii pupa in…. pe eliberatorii democratici, in timp ce altii, mai pun cate-o bombita ici si colo, ca sa…Yankee Go Home ! Astia de la urma is Rusofili, bineinteles, comunisti salbatici, care n-are ei scoala ! Deci….. Moskva, oceni haroshaia esti ! Adica in Australiana, Moscova e de belea, NATO ne va apara !

  1. feraru marcel spune

   Uite-asa, ca o fo’ adminul marinimos si m-o dat pi pajina, tr’ sa le fac unora o precizare, care se impune, avand in vedere nivelul lor de ‘telighentie…. Rusofoni…..adica VORBITORI de limba Rusa, care, n-asa nu se pune, ca nu toti din chiatra suntem lipoveni ! Rusofili….adica cei carora le place de poporul Rus. Cine-a auzit de Ceaikovski, Gogol, Esenin, Dostoievski, Cehov, ba i-au mai si auzit si citit, stiu ca Rusul, nu-i chiar salbatic si sanguinar, manifestarile unora in razboaie, fiind identice si la scumpul popor „frate” American ! Si ca……CIA e aproape identic cu KGB-ul atat de hulit. Cine ma contrazice, sa se uite pe stirile despre Guantanamo ! Au revoir, ca io-s si francofon(fil), pe langa alte pacate.

   1. Lolita spune

    Acuma daca vorbim serios, iaca si io cu mine -ntr-o parere. De peste 20 de ani CIA a publicat un studiu ce sustine distrugerea economica a Rusiei si a Chinei. Tot acest razboi face parte din planul general iar scopul final a ramas acelasi. Problema este ca impotriva rusilor se va utiliza toata ura din europa si prin asta toti acesti anti-rusi care vor trebui sa moara in marele razboi ce va fi inceput de americani si continuat de prostii ce vor cadea in capcana intinsa. Adevarul, de multe ori, este in spatiile dintre cuvintele scrise pompos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate