Să-i dea cineva o Constituție primarului PNL al municipiului Piatra-Neamț

2

Am văzut recent un clip electoral făcut de primarul PNL al municipiului Piatra-Neamț. Din frumosul clip se vede cum micul liberal și-a pus dintr-un fals patriotism pe masa lui de primar un steag neoficial al României cumpărat de prin bazar de undeva.

Deși am discutat acest subiect de nenumărate ori în publicația noastră, îl considerăm important și revenim asupra lui, poate înțeleg și liberalii cum arată Drapelul Românaiei.

Conform Constituției României, art. 12, drapelul României nu are nicio stemă pe el. Dacă achiziționezi un drapel cu stema pe el și te mai și mândrești cu el înseamnă că nu ești decât un snob care nu a citit Constituția României și care habar nu are cum arată drapelul oficial. Ești doar un fals patriot care ai cumpărat un steag care să arate mai plin așa că așa ți s-a părut ție mai mișto.

Cu atât mai mult să te dai mare liberal și să stai cu mâna la inimă la ceremonii, dar să nu știi cum arată drapelul țării tale chiar e rușinos.

Puneți mâna și citiți Constituția României, politicienilor, că nu numai micul liberal nu știe cum arată Drapelul României, e plin de astfel de falși patrioți în clasa politică actuală.

Iosub Robert

dolinex
2 Comentarii
  1. Andras Varga spune

    Drapelul României nu are stemă, avea înainte de 89, acum nu mai are .
    Este în trei culori, cu albastrul la lance .

  2. Stefan spune

    Individul este absolut sinistru, face parte dintr-o gasca foarte periculoasa…Veti vedea in curand…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate