La școala din Dobreni încă nu se știe cum arată steagul României

7

Fostul director al școlii din Dobreni, în acte profesor de limba română, neștiind că steagul României nu are stemă, nu a băgat de seama că școala a achiziționat steaguri de bazar pe care niște incompetenți au aplicat o stemă, „ca să dea bine”.

Pe vânzatorii unor astfel de steaguri îi înțelegem că la ei primează profitul, chiar și pe oamenii obișnuiți care cumpără astfel de steaguri neoficiale îi înțelegem, dar un director de școală care se presupune că răspunde de educația a sute de copii să nu știe că drapelul oficial al României nu are stemă și să arboreze pe instituție steaguri de bazar… e cel puțin jenant. Cam acesta este nivelul la care a coborât competența multor directori de unități de învățământ din Neamț.

Întrebarea care rămâne este: Cum de niciun cadru didactic din această școală nu a observat că steagul arborat nu este cel oficial? Oare niciunul să nu știe cum arată drapelul oficial al României ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Bubu spune

  Este steagul Republicii Moldova…Oficial

 2. Mirel Trifescu spune

  Conducere….citita!

 3. Dana Rebeca Francesca spune

  Mda…traim intr-o tara in care prostia,alfabetismul si imoralitatea au prins contur in proportii uriase…ce sa facem daca cei de la ministerul educatiei sunt lipsiti de interes si nu iau masuri cu acest(a) iresponsabil(a)!

 4. mickey999 spune

  Ce-ti pasa?
  Are sobe???
  🙂 🙂

 5. Mariana Mihut spune

  Cine este directoare….

 6. Mihai Si Gabriela Pavel spune

  O cunosc e directoare a dica a fost directoare acum nu mai este și probabil de aia iasă la iveală multe .

 7. Costel Dascalu spune

  Sa-i fie rusine accestui director !!! As trebui sa fie demis sau demisa daca este directoare !!! Nu se poate asa ceva !!! Ce face INSPECTORATUL SCOLAR ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate