Rugăm OPC Neamț să curme suferința patrioților ipocriți

Am făcut nenumărate articole prin care am explicat, arătat și criticat faptul că unii pseudopatrioți habar nu au cum arată drapelul României și se mândresc plini de patriotism cu un drapel contrafăcut pe care este o stemă. Nu mai reluam subiectul, cine nu știe că steagul României nu are stemă pe el nu are sens să se chinuie să citească mai departe.

Am văzut recent niște patrioți second hand fluturând un drapel cu stemă pe el pe deasupra mormintelor eroilor.

Rugăm insistent OPC-ul să facă o vizită pe la comercianții care vând steaguri contrafăcute ce aduc atingere simbolurilor naționale și să ia măsurile care se impun pentru a nu se mai permite vânzarea drapelelor contrafăcute cu stemă pe ele.

Românul care habar nu are cum arată drapelul țării sale și se trezește într-o zi că vrea să fie patriot merge și cumpără astfel de simboluri naționale contrafăcute pentru că sunt mai colorate. Doar cei de la Protecția Consumatorului mai pot face ceva, deoarece legea le permite, fiind vorba în primul rând de produse contrafăcute și în al doilea rând de simboluri naționale.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. ionut spune

  nu imi vine sa cred ce scriu unii pe aici , cum ca steagul unui stat e acelasi cu i esarfa care o pui la gat si ca poate suferi modificari dupa cum vrea fiecare. Ar trebui sa punem atunci pe steag o caserola cu mici ca si asa la cata minte au romanii… in mai multe cuvinte, ne meritam soarta. In sfarsit steagul ma gandesc ca e reglementat prin constitutie sau vreo lege (si anume cel fara nimic pe el) iat cel cu stema daca nu ma insel e al Republicii Moldova

 2. Ionut spune

  Mai baiatule vezi ca bati campii. Oriunde in lumea asta peste drapelul unei tari se pot suprapune inscrisuri, mesaje, steme daca acestea nu contravin bunului simt.
  Esarfele si fularele cu echipa de fotbal a Romaniei au, de asemenea, scris numele echipei si chiar si stema Romaniai. Care e problema?
  Sa-i faci tu insa ‘patrioti second hand’ pe niste oameni care simt romaneste dar nu sunt atat de destepti ca tine asta arata ce caracter ai.

  ADMIN: Nu poți să spui că ești patriot dar să nu știi care e drapelul oficial al țării tale….

  1. Toni spune

   Cum il cheama pe DOBOTOCUL care a facut articolul ” despre romani second-hand ” ?
   DACA tot e ” tare in gura ” sa se indentifice sa stim si NOI pe cine sa trimitem in Tinutul Secuesc sa vedem ce CURAJ ARE ACOLO sa spune ca el este PATRIOT ROMAN, indentifica-te !
   Stema care uneori este pe unele drapele ROMANESTI apartine parlamentului ROMAN
   La cate manifestari ai avut CURAJUL sa participi cu steagul romanesc in mana si-n prima linie ?
   RASPUNDE !!!
   REFERITOR la stegurile contra facute ia dute in tot orasul si vezi cate sunt facute cu licenta si apoi sa mai comentezi ca un diversionist !

   ADMIN: Pai prima oară …ar trebui să vă identificati dumneavoastră:)
   ”Dobitocul” subsemnatul, Iosub Robert ….administrator al ziarharghita.ro … ziarul care a dezvăluit ce se intamplă la Valea Uzului de ati ajuns sa aflati si dumneavoastra de acest loc …. și desigur … ”dobitocul” este cel mai mare coșmar al celor din așa zisul ținut secuiesc… ”dobitocul” se duce acolo între ei de fiecare dată …nu se bate de pe Facebook dar ….nu pot critica sever maghiarii pentru ce fac și să trec cu vederea românii mei care nu stiu cum arata steagul țării lor 🙂
   A fost o scapare că nu am semnat art…am remediat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate