Rugăm PREFECTURA NEAMȚ să facă un ”cadou” primarului de Bârgăuani

2

Mâine se împlinesc 7 ani de la o frumoasă fraudă electorală din Neamț, mai precis, pe 18.07.2012 a fost investit în funcție primarul de la Bârgăuani. De ce așa de greu față de când fuseseră alegerile? Foarte simplu. Oamenii au făcut dispărut un post de consilier local de la unul dintre partide și au avut nevoie de timp să regleze situația și să obțină ”compasiunea” PREFECTURII NEAMȚ. (clic aici pentru articolul din 2012)

În 2015, ne amintim cu revoltă cum ni s-a interzis să filmăm o ședință de Consiliu Local în Republica autonomă Bârgăuani și din nou aceeași PREFECTURĂ NEAMȚ, cu foarte multă nesimțire, nu a făcut absolut nimic luând apărarea celui care punea pumnul în gura presei. (clic aici pentru articol)

Acum, că tot se împlinesc atâția ani de când primarul din această comună a zis că nu contează ce zice presa și nici măcar ce drepturi are presa, ne-am gândit să-i întoarcem serviciul și să amintim PREFECTURII NEAMȚ că acest primar  se află în conflict de interese de natură administrativă și penală și a venit momentul ca la Bârgăuani să funcționeze din nou legile statului roman.

Dacă până luni, PREFECTURA NEAMȚ nu reușește să demită acest primar promitem să ne facem timp să vedem ce se întâmplă de durează așa de mult.

La mulți ani domnule FOST primar și, fără să vă supărați pe noi, vă dorim să aveți, la citirea acestui articol și mai ales la demiterea din funcție, același rânjet inteligent ca atunci când ni s-a interzis să filmăm ședința dumneavoastră de Consiliu Local.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. marius spune

    a venit timpul ca cei ce au plans sa rada iar cei ce au ras sa planga,era si timpul,ramane sa vedem ce si cat au furat acesti impostori ,caracatita e mare ,nici nu va imaginati,,,

  2. Marius Pricope spune

    Era si timpul…..nu sa asfaltat un drum nu sa facut nimic din bani de la fonduri europene in atatia ani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate