ODISEEA PENALA – BARGAUANI – episodul 2

3

Dupa cum va promiteam, vom incepe sa dam putina atentie fenomenelor paranormale si cam penale ce se petrec pe raza comunei Bargauani .
In primul rand, dupa cum stie toata lumea , si in aceasta comuna au fost alegeri locale ca in toata tara . Dupa terminarea alegerilor la Bargauani, s-a stabilit ca sunt 6 consilieri USL , 3 consilieri PPDD,  3 consilieri APEL si 1 consilier Partidul Verde. Cam asa reiese din procesul verbal de la circumscriptia electorala.

Dupa ce s-au batut in cuie rezultatele , au fost facute si publice aceste rezultate conforme cu cele de mai sus .

Pana aici totul este clar . S-a votat si ramanea sa se vada ce va face consilierul de la Partidul Verde care era elementul cheie in consiliu, USL avand 6 consilieri si APEL 6 consilieri .
Dar ce sa vezi, minune! Va vine sau nu sa credeti , consilierul Partidului Verde a disparut , s-a evaporat, iar partidul lui a reclamat ca li s-a furat un consilier abia dupa ce Biroul Electoral Judetean s-a desfiintat si orice reclamatie era inutila.
Deci, privit imaginile de mai sus si sa o luam de la capat sa rescriem istoria.
Noua configuratie a consiliului local Bargaoani :

Si procesul verbal dupa schimbarea cifrelor.

Nu-i asa ca este interesant cum cu creionul pe hartie cateva sute de voturi am combinat? E interesant de vazut si cine a semnat .

Disparitia  in triunghiul Bargauanilor a consilierului verde s-a facut, teoretic,  la limita legii, pe principiul ca ce a papat lupul este bun papat, fiind foarte curios si comportamentul reprezentantului Partidului Verde care a semnat minunatia de mai sus .
In realitate, interesele au fost transpartinice si doar aparent USL-ul este cel care a profitat , in realitate miza fiind viceprimarul, iar regizoul disparitiei consilierului fiind plasat in afara USL. Dar aceste povesti vor fi prezentate intr-un articol viitor cand vom reveni cu declaratii si detalii care vor muta definitiv aceasta poveste in sfera penala.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. iosefini spune

    Saracii judecatori si presedinti ai B.E.J-ului MITROFAN si MARAZLIU cred ca nici usturoi nu au mamcat nici gura nu le miroase! Deci, primarul Bargaoani SCHIOPU, presedintele PP-DD-FARCASANU, judecatorii MARAZLIU si MITROFAN= OMERTA!! ASTA DA DEMOCRATIE CU IZ DE KKT! Restul e parfum de tei!

  2. nationalistu` spune

    A disparut el Dismerdatu d-apoi un amarat de consilier de pe o lista.

  3. nationalistu` spune

    Bravo! Pentru ce scrieti.In rest este fara nici un comentariu.Este aproape incredibil.Ganditi-va ce se intampla la nivel de judet si la nivel national daca pentru o comuna se face asa ceva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate