Gabriel Pavăl, consilier județean – IN MEMORIAM

7

Într-o dimineață de luni, în plină vară, Dumnezeu a avut alte planuri cu colegul nostru Gabriel Pavăl și deși mai avea foarte multe de făcut pe pământ, l-a trimis în Ceruri! Vestea dispariției lui ne-a întristat amarnic pe toți – consilieri județeni, oameni politici, cunoscuți! Aripa nemiloasă a morții a șters toate planurile noastre, lăsând în loc regrete și dovada neputinței noastre în fața destinului!
Rămas bun, drag coleg!
Să-ți fie calea spre Cer luminată!
Îți vom păstra veșnică amintirea!

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Carmen Gitu spune

  Dumnezeu sa-l odihneasca -n pace! /.

 2. Elena Taranu spune

  D-zeu so ierte

 3. NECULAI PUSACASU spune

  Domnule GABI ne-ai pus in situatia sa ne luam ramas bun si sa ne zicem ADIO prea devreme. Am tot sperat, ca si tine, ca si familia ta , ca se mai poate repara ceva. N – a fost sa fie. Cred ca am fost printre ultimii colegi cu care ai mai avut rabdare sa vorbesti. Am constatat lucruri grele. De ce mi-a fost frica nu am scapat niciunul. Te-ai multumit sa ne mai auzi odata si ai plecat in ceruri. Cred ca ai plecat prea repede. Ca si coleg si prieten iti doresc sa-ti gasesti linistea si mantuirea. Vorbele si cuvintele sunt prea simple pentru ce-ai fost. Impreuna cu familia mea iti vom pastra, cat vom mai fi si noi, vesnica amintire. Dumnezeu sa te aiba in paza, sa-ti dormi linistit somnul de veci! Dumnezeu sa te ierte iar urmasii sa te pomeneasca!

 4. Ecaterina Gusoaie spune

  Dumnezeu sa-l ierte !!

 5. Virginia Stancu spune

  D-zeu sa-L ierte

 6. Viorica Bagu Stefan spune

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 7. Romeo Ciucanu spune

  Odihneasca-se in pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate