„Rareșista” Flavia Pascal, argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică

0

Flavia Pascal, elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț, a obținut medalia de argint la ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică. 

Îndrumătorul Flaviei Pascal în lumea astronomiei este prof. Grigoruță Oniciuc

Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizica 2020 s-a desfășurat în sistem online, fiind organizată de Universitatea Jaan din Tallinn, Estonia. Competiția s-a numit: Global e-Competition on Astronomy and Astrophysics (GeCAA). Au participat 284 de elevi din 44 de țări. Din echipa României a făcut parte și eleva Flavia Pascal de la CNPR. Ea a obținut medalie de argint la această competiție.

„Felicitări, Flaviei și domnului profesor Oniciuc! Ați așezat, din nou, județul Neamț pe harta lumii!”, a transmis ISJ Neamț.

Anul trecut la Piatra-Neamț s-a scris povestea ediție cu numărul 24 a Olimpiadei Internațională de Astronomie, unde Flavia și-a adjudecat medalia de bronz la secțiunea seniori.

Detalii despre Olimpiada Internațională de Astronomie 2019 găsiți în articolul (FOTO/ VIDEO) Olimpiada Internaţională de Astronomie 2019: Succes de excepție pentru echipa României

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate