„Rareșista” Flavia Pascal, argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică

0

Flavia Pascal, elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț, a obținut medalia de argint la ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică. 

Îndrumătorul Flaviei Pascal în lumea astronomiei este prof. Grigoruță Oniciuc

Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizica 2020 s-a desfășurat în sistem online, fiind organizată de Universitatea Jaan din Tallinn, Estonia. Competiția s-a numit: Global e-Competition on Astronomy and Astrophysics (GeCAA). Au participat 284 de elevi din 44 de țări. Din echipa României a făcut parte și eleva Flavia Pascal de la CNPR. Ea a obținut medalie de argint la această competiție.

„Felicitări, Flaviei și domnului profesor Oniciuc! Ați așezat, din nou, județul Neamț pe harta lumii!”, a transmis ISJ Neamț.

Anul trecut la Piatra-Neamț s-a scris povestea ediție cu numărul 24 a Olimpiadei Internațională de Astronomie, unde Flavia și-a adjudecat medalia de bronz la secțiunea seniori.

Detalii despre Olimpiada Internațională de Astronomie 2019 găsiți în articolul (FOTO/ VIDEO) Olimpiada Internaţională de Astronomie 2019: Succes de excepție pentru echipa României

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate