O mamă a 5 copii, din Piatra-Neamț, a decedat în Londra într-un grav accident

0
FOTO: islingtontribune.com

Doina C., mamă a cinci copii, s-a mutat Marea Britanie în 2015 pentru o viață mai bună. Era din Piatra-Neamț și făcea curățenie într-un restaurant.

Din păcate, aceasta a decedat luni, 19 octombrie, în urma unui teribil accident de circulație. Poliția din Londra a fost chemată pe Holloway Road, la intersecția cu Windsor Road, în jurul orei 17:00, pentru a raporta o coliziune rutieră între un pieton și o motocicletă. Doina a fost declarată decedată la fața locului.

Martorii oculari au spus că au auzit țipete de „ajutor” în timp ce soțul ei, Marin, care era lângă ea cu câteva momente înainte de incident, s-a luptat cu disperare pentru a-i salva viața.

Fiul Doinei, Constantin, a declarat pentru Islington Tribune : „Suntem distruși. Sunt îngrijorat pentru tatăl meu. Era cu ea în momentul în care a murit. Mama mea a pus doar un picior în fața lui și motocicleta a lovit-o. Mama iubea viața, era fericită, îi plăcea să glumească. A trăit pentru familia ei. Chiar și în vremuri grele punea familia pe primul loc.”

Poliția a lansat o anchetă, iar oricine are informații este rugat să sune la 101 și să citeze numărul de caz 53364 CAD.

Condoleanțe familiei!

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate