Primarul PSD de la Tarcău a luat țeapă de la PNL

0

Unul dintre cei mai incomozi primari din Neamț care i-a deranjat destul de mult pe cei care fură pădurile a fost scos din joc cu mâna PNL. Mai precis, a fost ademenit să candideze din partea PNL la alegerile locale și când s-a citit lista de candidați, țeapă… nu era pe ea.

Primarul Găină de la Tarcău s-a compromis politic pozând alături de liberali, fiind declarat ”indezirabil” la PSD pentru ca în ultimul moment să vadă că nu a fost pus candidat de PNL. Motivul, unul de te doare mintea, ”că așa a zis Rareș Bogdan”. Cine a negociat cu primarul PSD migrarea lui politică și apoi …țeapă, e altă poveste.

Primarul Găină bănuiește că totul a fost o capcană pentru a fi scos din joc ca să nu mai încurce afacerile mafiei lemnului din zonă.

Deși nu ne este simpatic domnul Găină, tindem să credem că are dreptate, deoarece fix prin același mod de operare liberalii l-au compromis politic pe Dr. Codruț Munteanu, directorul de spital, care începuse să deranjeze mafia din spitalul din Piatra-Neamț.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate