Filmarea care îi arată pe cei 2 polițiști tăiați cu coasa, plini de sânge – Imagini cu puternic impact emoțional

1

Zilele trecute am scris despre incidentul în urmă căruia doi polițiști au fost atacați cu o coasă. În urma agresiunii unul dintre ei riscă să rămână mutilat, având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a nu-și pierde degetele. (click aici pentru articol).

Unul dintre poliţişti, care are degetele de la o mână tăiate, şi agresorul împuşcat în picior au fost trimişi la Spitalul Floreasca din capitală, iar celălalt poliţist, dar şi al doilea agresor au rămas la Târgovişte.

Cei doi agenţi de poliţie sunt într-o stare stabilă, aflându-se sub supraveghere medicală. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală. De asemenea, persoanele bănuite de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub pază poliţiştilor. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de cei doi poliţişti, acordându-le tot sprijinul de care au nevoie în aceste momente dificile”, a precizat IPJ Dâmboviţa, citat de adevărul.ro.

Iată și filmările realizate imediat după atac. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional:

Surse: Sindicatul Europol, Youtube (Ionuț Dima)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Codul Penal spune

    Acum nu mai comentează cei care spun că poliția nu face nimic&că nu au activități care le pun viața în pericol?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate