Poliția a cercetat aberațiile lui Ionuț Corfu și Daniel Vinca. Concluzia…

0

În cursul acestui an doi indivizi care spun că au ziare, Ionuț Corfu și Daniel Vinca, au scris o serie de articole legate de niște presupuse instigări la violență, omor etc. Articolele la care se refereau ei au fost publicate de un site neasumat ”anonymous piatra-neamt”. Cei doi, Corfu și Vinca, au spus mai direct sau mai indirect că în spatele acelui site ar fi persoane de la publicația noastră, persoane care în accepțiunea lor au comis fapte penale grave.

Au depus băieții plângeri, s-a autosesizat și poliția și s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia au fost audiate persoane și s-au cercetat aberațiile scrise de cei doi. Dosarul s-a clasat, deoarece nu există nicio faptă penală și, deci, nici un acuzat sau măcar suspect de comitere de infracțiuni. În schimb, pentru calomniile aduse de cei doi la adresa noastră avem noi grijă ca o instanță de judecată să se pronunțe și vinovații să plătească.

Dar ca să vedeți răutatea maximă a individului Vinca și dovada clară că tot ce a scris el sunt minciuni 100% care nu au la bază nicio probă. Atunci când a fost solicitat de anchetatori pentru a depune mărturie sau probe în sprijinul acuzațiilor sale scrise chiar în articolele semnate de el, individul s-a dat la fund îngreunând și prelungind cercetarea penală. Da. Cercetarea penală se pare că a durat atât de mult pentru că polițiștii stăteau după acest Vinca care pe partea cealaltă ieșea în spațiul public pe Facebook și se plângea că poliția Neamț tergiversează dosarul. Culmea tupeului. Nu?

Iosub Robert

PS: Ce ați făcut băieți? Iosub! Iosub! Spuneți la toată lumea că știți voi că eu sunt și că aveți dovezi iar când e să le puneți pe masa anchetatorilor ca să fiu tras la răspundere băgați capul în nisip?
Să vedem de acum ce vor zice și instanțele de judecată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate