Primarul Carabelea devine arogant când vine vorba de podurile din Piatra-Neamț

3

Podurile din Piatra-Neamț sunt ca vai de ele și asta o poate vedea oricine cu ochiul liber, mai ales după ce anul trecut podul de la piață s-a dărâmat parțial.

După mai multe demersuri civilizate și publice, prin întrebări de bun simț adresate domnului primar Andrei Carabelea chiar în conferințele de presă legate de starea podurilor din Piatra-Neamț, am fost nevoiți să întrebăm în scris și oficial Prefectura Neamț despre ce se întâmplă cu aceste poduri. Față de primarul care niciodată nu a vrut sau nu a putut să ofere un răspuns concret, instituția prefectului s-a interesat și ne-a oferit un răspuns profesionist și complet pe care îl puteți citi aici.

În urma acestui răspuns al Prefecturii Neamț către publicația ziarpiatraneamt.ro, consilierii locali PSD au atras și ei atenția primarului asupra acestei probleme, doar că primarul neînțelegând că nu este un demers al prefectului s-a trezit, cu multă aroganță, să-i transmită prefectului ”să aibă aceeași grijă față de toate podurile din județul Neamț”, că aici la Piatra-Neamț se ocupă primăria.

Cum se ocupă primăria de podurile din Piatra-Neamț puteți vedea cu ochii dumneavoastră. Nivelul de aroganță al primarului, de asemenea, îl puteți aprecia doar dumneavoastră. Ce este de speriat este faptul că domnul primar nici nu știa de unde a plecat acest demers cu podurile și al cui e, crezând că actualul prefect a luat din obiceiurile proaste ale fostului prefect și caută nod în papură administrației care e condusă de alt partid. Ar fi bine ca domnul primar să se trezească la realitate și să înțeleagă ca acest demers făcut de noi către Prefectură e urmare a faptului că am epuizat căile de comunicare cu primăria pe acest subiect și am fost obligați să trecem la alt nivel, iar demersul nostru nu se va opri aici.

Atitudinea aceasta de primar al unui oraș unde se dărâmă podurile, deranjat că i se tot atrage atenția din toate părțile de acest pericol pentru cetățeni, spune multe despre modul în care Andrei Carabelea a ajuns să coordoneze administrația publică locală.

Desigur că dacă e sa îl întrebi pe primar ce e cu această dezbatere pe tema podurilor sunt șanse reale să se ducă cu explicațiile pe câmpiile politicii și să arate cu degetul spre opoziție fără să se gândească o secundă că atunci când s-a prăbușit podul de la piața ar fi putut să moară oameni și că evenimentul de la acest pod se poate repeta oricând la alt pod din Piatra-Neamț. Nu. Cei care conduc primăria au rămas blocați în filmul în care orice ar fi trebuie să dea vina pe PSD. Dacă se repetă nenorocirea de la podul de la piața și vor fi victime, cine va fi de vină? Tot alții vor fi de vină?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Olteanu Sorin spune

  În loc să se preocupe de lucrurile serioase ale orașului, cum ar fi podurile (învechite, gata să se prăbușească), drumurile (vechi, peticite, cu multe guri de canal care nu sunt la nivel cu drumul sau pur și simplu sparte), un transport în comun eficient, etc., primarul s-a apucat să distrugă și ce mai mergea cât de cât bine. A distrus PARKING-ul și obligă un oraș întreg să se înghesuie la cam. 20 pentru contracte. Acum a distrus și Locativserv, astfel că în loc să merg pa scara vecină să achit întreținerea și chiria, va trebui să merg cine naiba știe, pe la mall-ul vechi sau poate tot la cam. 20 ?!! Ce erau restanțe până acum, să vezi de acum încolo! Dar păcat și pentru consilierii municipali, care pentru a-și păstra locul călduț și bine plătit îi cântă în strună acestui primar !

 2. Joker spune

  Bun ca a plantat la stadion o lună întreaga. Castanii unii erau poate uscați dar nu treceau oamenii si mașinile peste ei sa vadă dacă mau tin. Cea mai mare sifonare de bani acum este….statii inteligente prin tot orașul, mereu pustii, cine naiba a cerut? Mai sunt in ploaie vreo 20 in curte la sala Polivalenta in asteptate, au luat si de rezeva cred…sigur a costat 30 000 bucata😄😄😄

  1. Ady spune

   Comisionul pentru poduri este foarte mic. De aceea nu facem decat stațiile de autobuz care sunt proiectare fără cap ocupând tot trotuarul lăsând în spatele acestora un spațiu foarte mare inutil. Înțeleg ca comisioanele sunt mai mari aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate