VIDEO – Pericol iminent de prăbușire a balustradei de la podul de peste Cuiejdi, din dreptul spitalului din Piatra-Neamț

0

Într-un oraș unde toți consilierii locali de la toate partidele nu merg pe jos la fel ca și angajații primăriei cu putere de decizie și nu văd problemele pietrenilor, traseele pietonale din Piatra-Neamț au fost lăsate în paragină până au ajuns să devină adevărate pericole.

Podul peste Cuiejdi din dreptul spitalului este de mult timp un pericol. Acum 4 ani un om a fost luat cu targa după ce s-a rupt o treaptă a acestui pod cu el. Cu toate acestea, cei de la primăria Piatra-Neamț nu au făcut nimic lăsând podul să se degradeze în continuare chiar și după ce acesta a făcut o victimă umană. Acum, mâna curentă, balustrada podului pe care se sprijină câte un bătrân din când în când, stă să cadă și desigur că nimeni nu semnalizează acest pericol în vreun fel.

Într-un oraș normal la cap și cu instituții care ar funcționa, o asemenea situație în care nici după ce a fost o victimă umană nu s-a intervenit măcar cu semnalizare, responsabilii ar avea dosare penale, ca să nu mai zicem că ar fi dați afară din primărie pe loc cu desfacerea contractului de muncă. Dar, din păcate, la primăria Piatra-Neamț bugetarii nu răspund nici atunci când, cu bună știință, pun în pericol viața oamenilor. Ei sunt un fel de bugetari suverani care se acoperă cu hârtii și plasează vina de la unul la altul.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate